Otkrivamo koji horoskopski znaci su najkompatibilniji

Radiosarajevo.ba
Otkrivamo koji horoskopski znaci su najkompatibilniji
Foto: Pixabay.com / Ilustracija

Ukoliko svaka vaša ljubavna veza pukne nakon samo nekoliko mjeseci, možda je problem u tome što se viđate s osobom čiji horoskopski znak nije kompatibilan sa vašim.

Internet stranica Buzz Bingo istraživala je prosječnu dužinu veza slavnih ličnosti, uključujući brakove i romanse koje su trajale veoma kratko, kako bi utvrdili koji su najviše, a koji najmanje kompatibilni zodijački znaci.

Na osnovu prosječne dužine trajanja emotivne romanse, otkrili su da horoskopski znaci Jarac i Škorpija ostaju najduže zajedno (više od 17 godina u prosjeku), a primjer jake i neraskidive veze predstavljaju Orlando Bloom i Katy Perry.

Orlando Bloom i Katy Perry - undefinedFoto: Hello Magazine: Orlando Bloom i Katy Perry

Drugi najkompatibilniji znakovi su Vodolija i Ribe, sa prosječnom dužinom tajanja veze od osam godina, a Justin Timberlake i Jessica Bieli su dobar primjer ovih zodijaka.

Jessica_Biel_Justin_Timberlake_Instagram.JPG - undefinedInstagram: Jessica Biel i Justin Timberlake

Na trećem mjestu se nalaze Rak i Strijelac, a ovi zodijaci su zajedno u prosjeku oko osam godina i sedam mjeseci.

Sa druge strane najgori odnos, koji nema tendenciju da uspije, čini veza između osoba rođenih u znacima Jarac i Vodolija. Obično je riječ o kratkoročnom odnosu koji traje mjesec dana. Predstavnici su Ellie Goulding i Ed Sheeran.

Odmah iza njih, na drugom mjestu veza koje nisu preodređene za uspjeh nalaze se sva lepršava znaka, poznata po svojoj otvorenosti i karizmi - Vodolija i Blizanci. Njihova veza obično traje nešto više od deset mjeseci.

Sljedeći najgori zodijački par čine Ribe i Strijelac, koji se obično viđaju oko 11 mjeseci prije nego što raskinu.

A koji znak je najbolji za ostvarivanje duge veze? 

"Ako želite dugu vezu, budite s osobom koja je rođena u znaku Jarca. Poslije analize odnosa slavnih, otkrili smo da ovaj uporni znak u prosjeku ima najduže ljubavne veze (nešto više od 5 i po godina)", kazali su iz kompanije Buzz Bingo.

Ukoliko vas ne zanima duga obaveza, uđite u romansu sa Škorpijama.

"Misteriozne Škorpije u prosjeku imaju najkraće veze. Za njima slijedi Vodolija, a na trećem mjestu su Ovnovi", dodaju autori istraživanja, prenosi Telegraf.rs

Kao znakovi koji se najviše plaše obavezivanja u vezi navode se Škorpije, Lavovi i Djevice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije