Ono što prvo ugledate na crtežu iz 1892. govori mnogo o vama

Radiosarajevo.ba
Ono što prvo ugledate na crtežu iz 1892. govori mnogo o vama
/ Charles Allan Gilbert 1892. godine
Ovaj crtež napravio je Charles Allan Gilbert 1892. godine, ilustrator iz SAD-a, kada je imao 18 godina. Na crtežu se nalaze dva prizora, a onaj koji vidite prvi otkriva puno toga o vama.

Pogledajte crtež, a ispod njega pronađite kakvi ste.

Prvo ste ugledali lubanju:

Može se reći da ste slobodnog duha, vrlo strastveni i jaki. Iako lubanja mnoge asocira na smrt i nešto loše, u ovom slučaju to nije tako. Ona pokazuje kako ste neustrašivi i mudri te imate sve karakteristike dobrog vođe. Vi znate kako preživjeti teške trenutke i iz njih izvući neke pouke.

Vi čvrsto stojite na zemlji svjesni da ćemo svi jednog dana umrijeti. Zbog toga izuzetno cijenite život i duhovni razvoj. Volite provoditi vrijeme sami i užasavate se ispraznih druženja i razgovora. S druge strane ponekad previše težite materijalnim stvarima pa znate biti zbunjeni sami sa sobom.

Prvo te vidjeli ženu pred ogledalom:

Vi ste definitivno romantična duša koja pomalo živi u oblacima. Skloni ste sanjarenju, a mašta vam radi punom parom. Ponekad nemate dovoljno samopouzdanja i znate biti pomalo pesimistični, odnosno pamtiti loše stvari u životu, a zaboravljati dobre. Skloni ste analiziranju svega oko sebe.

Vrlo ste pedantni, jako volite umjetnost i sve što je lijepo. Za vas ne postoje ružne stvari i ružni ljudi jer u svemu vidite nešto lijepo. Svjesni ste u kakvom svijetu živite i zato radije maštate o lijepim situacijama te priželjkujete da to zaista doživite u svojem životu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije