On je od nje stariji 28 godina, a počeli su vezu kada joj je bilo samo 16

Radiosarajevo.ba
On je od nje stariji 28 godina, a počeli su vezu kada joj je bilo samo 16
Foto: Mirror / Andy Telford i njegova supruga Beth

Andy Telford (47) bio je optužen da je "pedofil" i "progonitelj" nakon što se zaljubio u kćerku svoje prijateljice prije tri godine. Beth je tada imala samo 16.

Kada su započeli vezu Andy je imao 44, a Beth 16 godina. On je bio prijatelj njene majke. Kako je okolina iz zapadnog Walesa saznala za njihovu ljubav, svi su ga prozivali da je pedofil i progonitelj, a mnogi su njihove fotografije opisali kao "odvratne".

“Mi smo srećna porodica, ali u to vrijeme nisam znao da bi me Bet prihvatila, da bi ona željela da sam zauvijek njen čovjek. Brinuo sam o tome šta će ljudi da misle. Razlika između 16 i 44 je velika”, rekao je Andy, prenosi The Mirror.

Gledaoci Kanala 5, na kome je prikazana reportaža o njihovoj vezi, bili su zgranuti.


“Od toga što je ona, kada je napunila 16, odlučila da njihovo prijateljstvo ‘odvede na viši nivo’, meni se povraća”, tvitovao je jedan gledalac.

“Vi veličate to što se odrasli čovjek ‘smuvao’ sa tinejdžerkom. Odvratnoooo”, dodao je drugi.

“Ovo je ludo. Rekao bih da su nju spremali za ovako nešto. Zašto to zovemo ‘ljubav sa razlikom u godinama’? Zašto to veličate sretnom muzikom? Cijela stvar je čudna”, zaključio je treći.

No, takvi komentari Beth i Andyja, koji zajedno imaju dvoje djece, uzrasta 1 i 2 godine, ne zanimaju.

“Razlika u godinama mi ne smeta. Nikada nije. Ne vidim ga kao starijeg čovjeka ili svoga ‘tatu’. On je osjtljiv kao veliki plišani meda. Uvijek sam željela porodicu i shvatila sam da je Andy savršen čovjek za tako nešto”, rekla je Beth.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije