Britanija / Bila je medicinska sestra, a sad zarađuje milione na YouTubeu

28. 05. 2019. u 12:36:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 10

Medicinska sestra Antonella Birollini iz Manchestera nikad nije mislila da će preko noći postati poznata. No kad joj je loše zdravlje počelo utjecati na posao, odlučila je da je vrijeme za promjenu.

Voljela sam posao medicinske sestre na psihijatriji, ali mi je postalo preteško kontrolirati pacijente, pa sam se morala povući i dati otkaz u 37. godini”, ispričala je Antonella, koja kaže kako je nakon toga dobila posao kao recepcionarka kod ljekara opće prakse, što je bilo puno lakše od onoga što je do tada radila.

A onda se 2017. godine na Facebooku pojavio novi trend, piše 24sata.hr.

Primijetila je da mnogo njenih prijatelja preko društvenih mreža reklamira i prodaje razne proizvode i tako dodatno zarađuju, no gledajući te oglase je, kaže, razmišljala samo o tome kako su dosadni i nemaštoviti.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Antonella Brollini (@antonellauncensored) on

“Čim bi nešto pogledala, zaboravila bi što su uopće prodavali”, priča Antonella, koja je shvatila da to može i sama raditi, i to bolje.

U to je vrijeme baš u trendu bilo sjajilo za usne za 'plumped efekt', pa je kupila jedno i odlučila snimiti reklamu za njega.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Antonella Brollini (@antonellauncensored) on

“Rekla sam prijateljici: 'Hajde da kupimo po jedno, isprobamo ga, snimimo reklamu i stavimo je na Facebook, a onaj ko skupi više lajkova osvaja pola funte'”, ispričala je Antonella i dodala da joj prijateljica još duguje taj novac.

U to je vrijeme radila samo skraćeno radno vrijeme, a kćerka Olivia je bila na univerzitetu, pa je odlučila pokušati ozbiljnije s online prodajom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Antonella Brollini (@antonellauncensored) on

Kupila je i isprobala DVD za vježbanje za slavne osobe, jer je to, mislila je, jedna od onih stvari koje svi kupuju i nikad ne iskoriste. Snimila je reklamu, a već za nekoliko dana ju je pogledalo 98 miliona ljudi.

“Bilo je zarazno, bila sam najgledanija osoba na internetu u februaru 2017.”, prisjeća se.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Antonella Brollini (@antonellauncensored) on

A onda je, kaže, počela kupovati sve, od spužvi i peciva do šampona. Reklame je snimala mobitelom, a u roku od šest sedmica osvojila je milione obožavatelja širom svijeta.

“Moje je jedino pravilo da to što prodajem cjenovno mora biti pristupačno”, objašnjava Antonella, i kaže da može biti iskrena, jer sve proizvode kupuje od svog novca i sama isproba prije reklamiranja.

Fanovi su to prepoznali i prihvatili njezinu 'drugačiju' osobnost i pristup, pa su je brzo počeli tražiti i savjete o ljubavnim vezama i osobnim problemima.

Tada je počela snimati 'Nedjeljnu službu', gdje joj je cilj ljudima pomoći i dati iskren savjet.

Njezina je plaća ubrzo dosegla šest znamenki, pa je pokrenula i vlastiti butik Curvy Couture.

“Ludo je uopće razmišljati o tome kako sam uspjela zaraditi toliki novac koji mi je promijenio život”, rekla je Antonella za Mirror, koja danas od Amazona dobiva proviziju od svakog prodanog proizvoda koji online reklamira.

NEMA KOMENTARA