Ima 12 godina, zarađuje milione i za rođendan je kupila BMW

Radiosarajevo.ba
Ima 12 godina, zarađuje milione i za rođendan je kupila BMW
Foto: Instagram / Nong Pear

Nong Pear je Youtuberka sa Tajlanda koja ima 12 godina i već zarađuje milione.

Njeno ime je Natthanana Sanunrat i radi kao beauty blogerica, a prvi video je snimila sa samo četiri godine.

Prati je više od 292 hiljade korisnika YouTubea, a njeni videi imaju skoro 11 miliona pregleda što joj je omogućio sudjelovanje na nekim modnim događajima kao što je čuvena Londonska sedmica mode 2018. godine.

"Šminkam se od četvrte godine svaki dan pa sam jednostavno počela snimati i stavljati na društvene mreže", rekla je za DailyMail ova mlada Youtuberka.

Ipak, najviše pažnje svojih pratilaca privukla je kada je za svoj nedavno napunjeni 12. rođendan kupila BMW 7 vrijedan više od 300 hiljada KM. Pear je premlada da dobije vozačku dozvolu, a i nije uopće visoka da sada može doseći pedale, već će automobil voziti njeni roditelji koji su joj najveća podrška u njenom radu. 

"Ponosni smo na nju i na to što je svojim radom uspjela kupiti automobil, a mi ćemo ga sada voziti kako bismo je odvezli na razne događaje. Mislim da će njen prvi pravi automobil, odnosno onaj koji će moći voziti biti Porsche", izjavila je njena majka Natcha.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije