Omiljeno jelo iz Jugoslavije: Donosimo recept star 40 godina
/ Komentari (7)
Povratak na članakNAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.
Šta je ovo? Ni na slici mi ne izgleda privlačno. Niti sam niti bih jeo.
Odlican recept za prvi dan Ramazana...nidje veze....
ovo prijedlog za iftar
Da ste odrasli u BiH prije rata ustvari u SFRJ znali za jelo i kako je ukusno
Da ste odrasli u BiH prije rata ustvari u SFRJ znali za jelo i kako je ukusno ka Ne pijem dok Paja vozi Poenta u receptu je vino.. a predlaze se za trpezu bas prvog dana Ramaza... To je jedina zamjerka.. a svi smo to jeli i jedemo... Al bez vina naravno..
Poenta u receptu je vino.. a predlaze se za trpezu bas prvog dana Ramaza... To je jedina zamjerka.. a svi smo to jeli i jedemo... Al bez vina naravno.. ka Dobrinjaxxx Pa nisam tebi ni pisao nego onom što mu ružno izgleda. A paprikaš možeš praviti kako ti je volja(neki bez vina ni mi nismo pravili sa vinom
Poenta u receptu je vino.. a predlaze se za trpezu bas prvog dana Ramaza... To je jedina zamjerka.. a svi smo to jeli i jedemo... Al bez vina naravno.. ka Dobrinjaxxx Krompir Paprikaš il sa Noklicama kako voliš