Odvojeni ste od partnera zbog koronavirusa? Evo kako rasplamsati strast na daljinu

Radiosarajevo.ba
Odvojeni ste od partnera zbog koronavirusa? Evo kako rasplamsati strast na daljinu
Foto: Pexels / Ilustracija

Uslijed pandemije koronavirusa, cijeli svijet je morao ekspresno promijeniti svoje navike.

Preporučuje se društveno distanciranje, a neki od nas su već primorani i na samoizolaciju. Ako ste i vi jedni od njih te ste udaljeni od ljubavnog partnera, ne brinite. Postoje brojni načini kako održavati ljubavnu iskru, pa čak i dodatno rasplamsati strasti - na daljinu, piše Index.hr

Štaviše, zahvaljujući stvarima poput telefonskog seksa, vaša veza može postati još jača.

Mogućnosti su nebrojene. Ako ste novi u istraživanju ovakvog vođenja ljubavi, možda će vam biti lakše komunicirati isključivo uz pomoć slušalice. Pustite mašti na volju i opustite se.

Ne doživljavajte sve previše ozbiljno. Pitajte partnera šta ima na sebi i opišite mu šta vi nosite. Opišite mu i šta  radite, kako se dodirujete te o čemu maštate.

Oni malo hrabriji mogu uključiti i kameru.

Ne zaboravite na seksi rublje koje će dodatno rasplamsati strasti, čak i na daljinu. Ovo je idealna prilika da iskoristite čari online shoppinga pa možete i partnera uključiti u odabir izazovnog rublja. Pošaljite mu fotografije kompletića koji vam se sviđaju te ga pitajte za savjet. Vjerujte, ovo će na njega djelovati poput predigre.

Još jedna opcija je i slanje izazovnih fotografija. Mogućnosti su neograničene. Čak i ako se ne želite potpuno skinuti, dovoljno je da napunite kadu, napravite sapunicu i sve zabilježite fotoaparatom.

Oni hrabriji, znate što vam je činiti...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije