Objavljena lista najpametnijih i "najglupljih" nacija: Evo gdje su Bosanci

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Crna guja

MRKOMIR I. - Prva hrvatska himna, spot-youtube https://m.youtube.com/watch?v=iNvN7fN23cY

Evropska karta prezimena

Možete li zamisliti šta bi srpski mediji pisali, ma kakvo bi to ludilo bilo, da je prezime Srb namesto Horvat najčešće Slavensko prezime... Croativ.net FASCINANTNO!? Ovo HRVATSKO PREZIME broj 1 je i u – još tri države!

Mili

Slovenci i Hrvati najpametniji a Srbi i Albanci najgluplhi! Može li uopšte neko da kaže kako nije tako? Svi znamo da je tako.

AB

Za Srbe i Albance ništa čudno.Srbi su glupi za medalju. U svakom ratu do sada srbijica malena sve manja i manja, a budale hoće još !

Anim

Vala Svedjani su glupi moraš im nacrtati nesto da bi razumijeli

Hmmm

Ovo samo govori gdje su škole zakazale samo da pitam sviju ovdje odakle je Nikola Tesla odakle je Ivo Andric tako je oni su iz balkana u školama idalje prevladava školovanje od industrijske revolucije šta to znaci to znaci da škole podržavaju to da djeca nemogu ništa bolje naucit od nekog prostog zanata: vodoinstalater, mehanicar, kuhar, konobar, inžinjer i da ništa vece nece bit

Komentar

IQ naroda = BIP tog naroda Pa vi gledajte za koga glasate

Infidel

Glupo istraživanje, metodološki jako problematično. IQ ne svjedoči o "pameti", nego je riječ o kalkulaciji. O "pameti" puno više govore testovi poput PISA testa (postigli smo očajan rezultat) nego testovi kiji mhere IQ. Također, testovi koji se koriste u procjeni IQ moraju biti prilagođeni svakoj sredini u kojoj se apliciraju. Svaki drugi način daje pogrešne rezultate.

JA1

Hoce susjedi dan nam ukradu i to da smo mi bosanci glupi, e ne moze

Istina

Jesu li ovo pravili Rusi i Francuzi?

Gost

Mi smo puno inteligentniji od zapadnjaka. Dokaz je što možemo preživjeti sa crkavicom od plaće.

Antiprimitivitik

BRAVO! OVAKO SE DOBJJAJU KLIKOVI I LOSJECENOST STRANICE. BACIS BALKANCEROSIMA KOSKU I ONDA SE GLODJU OKO NNE DANIMA

CommonSensei

Pa ovo stalno mijenjaju.Samo lroguglakte malo kroz internet: https://www.google.com/amp/s/www.jabuka.tv/hrvatska-najgluplja-na-svijetu-srbija-4-u-bih-gluplja-drzava-od-stanovnika/amp/

primjer

jbg dokaz ovoj tvrdnji je primjer jednog srednjoskolca iz Sarajeva koji na casu bosanskog jezika recituje stihove Bube i Jale, jedva citajuci tekst, dok mu ostatak razreda aplaudira

D aut

Dovoljno je reći NIKOLA TESLA pravoslavni Srbin, MILUTIN MILANKOVIĆ pravoslavni Srbin, MILEVA MARIĆ-AJNŠTAJN pravoslavna Srpkinja... mogao bih tako do ujutro... sve iznedrio glupi Srpski narod.

Bili

Ma kakvi koeficijenti,svi ste od SRBA postali pa vas istina boli!

Pripadati Europi znači mnogo više od kliše izdrkavanja

.

Knez

Taj rejting drzi komsici bakir,komsic pise hrvatski,bakir prepisuje

Salih

Jel to mozda ko se vise boco radi korone

Zeta

Ovo je brutalna laz.. Zapadnjaci omalovazavsju istok Evrope i ovo je dio psiholoskog rata..

/ Najnovije