Novčani horoskop za april: Ribama se smiješe zvijezde, šta očekuje vaš znak?

0
Radiosarajevo.ba
Novčani horoskop za april: Ribama se smiješe zvijezde, šta očekuje vaš znak?
Pixabay / Ilustracija/Horoskop

Donosimo vam novčani horoskop za april 2022. - provjerite svoj znak.

Prema prognozama astrologa, svi znakovi će morati biti pažljivi na poslu i u odnosu prema novcu jer samo mala nepažnja može napraviti ozbiljne probleme. Pokušajte na sve načine zadržati stabilnost i ne podleći porivu za dodatnim trošenjem novca.

Ovan

Sjeverna Koreja obavila prvu vježbu koja simulira nuklearni protuudar

Sjeverna Koreja obavila prvu vježbu koja simulira nuklearni protuudar

Početkom mjeseca svi zakazani poslovni pregovori trebali bi biti pomaknuti za neki povoljniji period, kao i plaćanja. Od 15.aprila počinje povoljniji period za vaš znak što znači realizaciju vaših poslovnih planova. Bit ćete uspješni naročito ako se bavite financijama, transportom i trgovinom. Očekuju vas povoljne ponude za saradnju i proširenje posla, piše sensa.story.hr.

Bik

U ovom periodu je dobro da analizirate svoja partnerstva i s onima koji vam ne donose zaradu raskinete ugovor. Pronađite nove ulagače kako biste povećali profit. U području karijere stvari nisu najbolje za Bikove - neki od vas čak razmišljaju i o promjeni posla. Morat ćete duplo više truda uložiti kako bi kolege uvjerili u svoje ideje.

Blizanci

Od 3. aprila dolazi do stagnacije u poslovanju, vaši nadređeni neće imati sluha za nove projekte, a ni poslovni partneri neće biti naročito suradljivi. Doći do rezanja troškova. Od 10. aprila stvari se malo popravljaju - izrodit će se kreativne ideje uz pomoć kojih će se stvari pokrenuti s mrtve točke. Ako se bavite organizacijom događaja, čeka vas uspjeh, a shodno tome i zarada.

Rak

U narednom periodu očekuje vas dosta toga - radite na novim projektima i koristite svoja znanja i iskustva da dobijete financijsku podršku partnera. Postoji rizik od nepromišljenih poteza, stoga vodite računa i sve dobro unaprijed isplanirajte. Dugoročni projekti mogu biti obustavljeni uslijed neslaganja s partnerima, pa se potrudite da nađete kompromis kako biste izbjegli nepotrebne konflikte.

Lav

Prije nego što se prijavite za novi posao ili pokrenete novi projekt, dobro se pripremite, konsultirajte se s iskusnim kolegama. Sredinom aprila planeti su nepovoljno postavljeni za nove poduhvate i poslovanje uopće. Sve će biti neizvjesno i rizično. Ali to vrijeme možete iskoristiti za analizu odrađenog, za izvlačenje zaključaka i pouka. Uočite gdje ste pogriješili i što možete ubuduće bolje i gdje je prostor za promjene.

Djevica

April nije povoljan period za nove stvari, ali to ne znači da poslovi trebaju stati. Samo svoje napore preusmjerite u drugom pravcu. Postojeće projekte pogledajte iz novog ugla, analizirajte. Možda ćete uvidjeti gdje ste griješili i u čemu je bio problem. Prilike za nove poduhvate pojavit će se tek u maju.

Vaga

Najveći napredak mogu ostvariti oni koji rade u području financija, dok će oni iz kreativnih profesija najviše zaraditi. Vage generalno očekuje nalet motivacije i veliki uspjeh, samo trebate biti na izvoru informacija i ništa ne odlagati za kasnije. Problemi s novcem koji se mogu pojaviti, bit će riješeni brzo i lako, a za sve odluke slobodno se oslonite na intuiciju. Ako prijatelji ponude pomoć, nemojte odbiti.

Škorpija

U aprilu nije najbolje vrijeme za razvoj karijere. Budite strpljivi, doći će vaš trenutak, samo ne odmah. Dobra vijest je da ćete biti uspješni u pregovorima i da nakon što prestanete s neodlučnošću- sve kreće nabolje. Kolege i nadređeni će podržati vaše ideje, a znate već da sreća prati hrabre. Ako vam se učini da dođete do točke odakle nema izlaza, samo budite razboriti. Sve se da riješiti.

Strijelac

U aprilu nećete imati financijskih briga, sve ide svojim tokom. Poznanstvo s pravim ljudima će vam dobro doći za promociju ideje ili projekta, nečega na čemu trenutno radite. Ne računajte na instant uspjeh, niti na velike prihode ili bonuse. Morat ćete malo smanjiti ambicije. Razmišljajte trezveno i racionalno, bez emocija i time se rukovodite i prilikom donošenja odluka koje se tiču financija.

Jarac

Neće biti previranja i nemira na poslu, ali nemojte se opustiti toliko da zanemarite svakodnevne obaveze. Nesmotreno trošenje i život na visokoj nozi mogu vas uvaliti u probleme jer ne možete očekivati dodatne prihode. Stoga, u financijskom smislu, treba jače stegnuti remen i pobijediti želju za raskalašnim životom.

Vodolija

Tokom aprila neće doći do velikih promjena u karijeri. Ali, ako sada savjesnim radom učvrstite svoju poziciju, nadređeni će primijetiti vaše napore i nagraditi vas u skorijoj budućnosti. Radite na sebi - pohađajte kurseve, ulažite u svoje znanje i vještine. Pravo je vrijeme da počnete štedjeti jer zalihe brzo nestaju.

Ribe

Zasluge u prethodnom periodu donijet će vam bonus ili unapređenje, ali to sa sobom nosi i dodatnu odgovornost. Ipak, nemojte se plašiti novih obaveza. Vi sve to možete, samo vjerujte u sebe i svoje sposobnosti. Kvalitetan i marljiv rad će vas dovesti do daljnjeg uspjeha. Iako su financije stabilne, bit će prilike da zaradite dodatni novac i to nemojte propustiti.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije