Šteta ih je pojesti: Njene pite prava su umjetnička djela

0
Radiosarajevo.ba
Šteta ih je pojesti: Njene pite prava su umjetnička djela
Foto: Instagram / Njene pite pričaju priče koje znamo,

Njene pite pričaju priče koje znamo, poput Crvenkapice. Ona izrađuje ukusne podsjetnike na Petra Pana, Uršulu i Ariel, ali i Khaleesi i njezine zmajeve iz Igre prijestolja, piše BoredPanda.

Liz Joy svojim radom priča jedinstvene vlastite priče, kao što je to djevojčica u staklenoj kugli ili dječak koji uživa u svojoj avanturi u divljini, pa čak i vila koja sjedi na rubu mjeseca.

Njezine ostale pite su suptilne i bave se sezonskim temama poput jeseni, Božića ili cvjetnim temama. U svakom slučaju, može se reći kako se njezine pite najprije jedu očima. A možda su toliko lijepe da bi ih bilo šteta pojesti.

"Volim se igrati različitim materijalima i svidjela mi se ideja izrade pita koje vam po svojoj prirodi omogućuju izradu više slojeva. Kad sam počela razmišljati o konceptu dizajna, shvatila sam da su pite jedinstveni medij za pričanje priča. Obožavam taj aspekt i obično se fokusiram na dojam da gledatelj viri u jedinstveni jestivi svijet", kazala je Liz.

Priznala je kako je jako ponosna na svoj rad.

"Stvorila sam mnoge bajke i umjetničke pite koje se baziraju na pričama i jako sam na to ponosna. Moji favoriti su ipak dizajni pita koje pečem za svog tatu, a ondje prepričavam priče iz njegova djetinjstva", pojašnjava Liz.

Kaže kako jednostavno obožava peći, a njezin Instagram profil je živi dokaz te strasti. Izrađuje kekse, torte, tijesta, kolače i ostale slastice koje se peku, kao i pite. Za svoje slastice osmišljava čak modne dodatke, rublje ili predmete kakve nose poznati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije