Nevjerovatan peh za takmičara u kvizu 'Ko želi biti milioner'

0
Radiosarajevo.ba
Nevjerovatan peh za takmičara u kvizu 'Ko želi biti milioner'
Foto: HRT / Nevjerovatan peh za takmičara u kvizu Ko želi biti milioner

U epizodi kviza "Ko želi biti milioner" koja je emitirana na HRT-u u četvrtak navečer dogodio se nevjerovatan peh jednom takmičaru.

Takmičar Šimun zapeo je na filmskom pitanju te zatražio pomoć znalaca, ali zbog nepažnje dao je krivi odgovor iako mu je znalac ponudio tačan.
"Koji je filmski naslov izbačen na tržište 1937., 1954., 1976. i 2018. godine?" glasilo je pitanje za 16 hiljada kuna na koje su ponuđeni odgovori bili Gospođa Bovary, Leptir, Sedmorica veličanstvenih i Zvijezda je rođena.

Šimun je odmah priznao da to nije njegovo područje te zatražio pomoć znalaca.

Suljagić odgovorio Dodiku: "Kapije mezarja i Memorijalnog centra Potočari će biti zatvorene 2. maja"

Suljagić odgovorio Dodiku: "Kapije mezarja i Memorijalnog centra Potočari će biti zatvorene 2. maja"

"Odgovor je Zvijezda je rođena, ne znam koliko je tačno bilo nastavaka, ali poprilično sam siguran zbog tog zadnjeg filma i zadnje godine. Dakle, odgovor je D", rekao mu je znalac.

"S obzirom na to da ja odgovor ne znam, nema razloga da ne poslušam znalca, tako da ću ja odgovoriti da je moj konačan odgovor B, Leptir", rekao je Šimun pa se uhvatio za glavu kad je shvatio šta je napravio. "Joj, ne, D", povikao je, ali je već bilo prekasno.

Greška takmičara u kvizu Ko želi biti milioner - undefined

Foto: HRT: Greška takmičara u kvizu Ko želi biti milioner

"Zbilja ne znam što reći", ostao je u čudu i voditelj Tarik Filipović. "Nažalost, znamo da je bio lapsus, ali na još veću žalost svih nas... Ne možemo, pravila i propozicije su...", rekao je Tarik. "Ovo se već događalo, niste prvi", rekao mu je Tarik, na šta je takmičar rekao da mu to ne olakšava.

"Ovo se već dogodilo nekoliko puta u brzini, što reći osim žao mi je", zaključio je Tarik, piše Index

Šimun je kući otišao s 1000 kuna što je tek oko 250 KM.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije