Nepodnošljive stvari koje žene rade, a muškarci ih mrze

Radiosarajevo.ba
Nepodnošljive stvari koje žene rade, a muškarci ih mrze
Arhiv / Ilustracija
Iako svaki muškarac ima drugačiji ukus i voli drugačije stvari na ženama, ipak svi trpe nekoliko istih stvari koje im uvijek smetaju.

Jednoglasno se slažu oko sljedećih stvari: neprirodnost, prigovaranje, špijuniranje...

Iako žene puno stvari rade kako bi se svidjele suprotnom spolu, one često imaju suprotan učinak. Nisu ni svjesne da njihovo određeno ponašanje muškarci jednostavno ne mogu smisliti, piše 24sata.hr

Nehigijena, ekstenzije, previše šminke i parfema, dugački ili umjetni nokti, sve su to navike koje mogu odbiti svakog dečka.

Osim toga, jako im smeta kada žene očekuju da se svaki slobodan trenutak provodi samo s njima, umjesto da imaju vremena za sebe ili za izlazak s prijateljima.

Muškarci ne vole pretjeranu pažnju, neprestano pričanje, zvanje ili besciljno slanje poruka. To ih živcira i ostavlja dojam da ste posesivne, ljubomorne i zahtjevne.

Ako mu dopustite i date vremena i prostora da mu nedostajete, budete zanimljiva, prirodna i pametna osoba, muškarcu nikada nećete dosaditi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije