Neisprobani trik sa jelom iz McDonald'sa: "Ogadila si mi omiljeni obrok"

1
Radiosarajevo.ba
Neisprobani trik sa jelom iz McDonald'sa: "Ogadila si mi omiljeni obrok"
Foto: Fox News / McDonald's

Britanci zaista ozbiljno shvataju svoju hranu, a čini se da ni McDonald's nije iznimka.

Bez obzira volite li dodavati krastavce na Big Mac ili uživate u pomfritima umakanim u milkshake, svako od nas ima svoje neobične prehrambene navike koje se drugima mogu činiti čudnima, ali im zapravo donose zadovoljstvo

Kada je riječ o jednom od najomiljenijih jela ovog lanca brze hrane, pilećim nuggetima, čini se da bi se svi trebali kloniti eksperimentiranja s kultnim jelom kako bi izbjegli žestoke rasprave na mreži. Neki su čak izrazili da je korisnički "hack" toliko kontroverzan da su zbog njega doživjeli pravu frustraciju.

Reis Kavazović: Ne postupamo dobro i odgovorno prema djeci!

Reis Kavazović: Ne postupamo dobro i odgovorno prema djeci!

Na TikToku, korisnica pod imenom Melek predstavila je ono što je nazvala "Epic hack", ali zapravo je samo uklanjala tijesto s nuggetsa. Započela je s rezačem, pažljivo skidajući hrskavi sloj, a potom je vlastitim rukama uklonila preostali začinjeni premaz s mesa.

Prestravljeni su

Razlog ovog čina ostaje nejasan. Melekin kanal, koji je skupio više od 10 miliona lajkova i hiljade pratitelja, često objavljuje slične bizarne sadržaje koji izazivaju bijes kod gledatelja, kao što su rezanje hamburgera makazama ili besmisleno izrezivanje hljeba, piše Klik.hr.

Ovaj video je izazvao lavinu negativnih komentara, s brojnim razočaranim gledateljima koji su požurili izraziti svoje nezadovoljstvo, tvrdeći da je tijesto najbolji dio pilećeg nuggetsa. "Uništila si cijeli nugget", jedan od komentara je bio ironičan. Drugi se nadovezao: "Nemojte se petljati s mojim nuggetima. To više nisu ni pileći nuggeti!" Treći komentator je dodao: "Nadam se da su obje strane vruće", dok je četvrti rekao: "Danas su moji problemi s bijesom isplivali nakon gledanja ovog videa."

S druge strane, neki su bili manje bijesni, dijeleći da im mlađi brat ili sestra koriste sličnu metodu dok jedu nuggetse. "Radim to tako da odgrizem kožicu i onda jedem meso", napisala je jedna osoba. Drugi je rekao: "Uvijek ogulim pohanje i pojedem ga, a zatim umočim piletinu u umak. Svi u restoranu me gledaju kao čudaka." Treći je podijelio: "To radim otkad imam četiri godine. Moja mama bi vikala na mene govoreći da bespotrebno bacam hranu."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije