McDonald's donosi veliku promjenu na hamburgerima nakon 30 godina: Otkriveno šta se sve mijenja

1
Radiosarajevo.ba
McDonald's donosi veliku promjenu na hamburgerima nakon 30 godina:  Otkriveno šta se sve mijenja
FOTO: Pixabay / McDonald's

Prvi put u nekoliko desetljeća McDonald‘s uvodi veliku promjenu kada su u pitanju hamburgeri.

Popularni lanac brze prehrane mijenja način pripreme svojih najpoznatijih jela poput cheeseburgera, Big Maca i ‘quarter poundera‘ sa sirom.

U periodu kada popularni McDonalds slavi 50 godina, stiže velika promjena u svih 1450 restorana u Velikoj Britaniji i Irskoj od sredine marta.

Feđa Dudić: Poštujem Srbiju od početka angažmana u zemlji. Ne želim da od ovog nastane rijaliti

Feđa Dudić: Poštujem Srbiju od početka angažmana u zemlji. Ne želim da od ovog nastane rijaliti

McDonald‘s je priopćio da je to "najznačajnija promjena jelovnika" u nekoliko desetljeća. Šta to znači? Primjerice, na vrh svake pljeskavice stavljat će se luk za vrijeme prženja.

"Stalno uvodimo inovacije i poboljšavamo naš jelovnik. Otkrili smo da kolekcija komplementatnih malih poboljšanja kultnih hamburgera čini značajnu razliku u okusu", rekao je Gareth Pearson, glavni operativni direktor za McDonalds u Velikoj Britaniji i Irskoj, prenosi The Sun.

"Želimo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo u našim restoranima. Ne samo da smo u kuhinje uveli novu tehnologiju, već smo i obučili svih 177.000 članova osoblja za novi način kuhanja kako bi smo omogućili posluživanje najboljih hamburgera dosad", rekao je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije