Naučnik tvrdi: "Objasnit ću vam zašto 'život' poslije smrti nije moguć"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Y

Zapravo je najnevjerovatnije da 2023.neko treba uopste objasnjavati tako nesto.

Tuner

Mi glupi. Objasni ti prvo zivot debilu. I misli. Kad skontas da ne mozes, o da se pokrij usima i cuti. Isto kao kakav vjerski fanatik samo na darwinovu debilsku stranu. NE ZNAMO. Shvatite! Sto je to tesko priznati.

Ja

Imaju ovi vjernici odgovor na sve, dzaba nauka i dokazi

Ne mogu

objasniti ni kako je moguc zivot prije smrti. To sto on ne moze objasniti, ne dokazuje nista.

dragonz

Imaš mozak ali misli ne vidiš znači da ne postojiš logikom ovoga teoretičara o nečemu što malo ili nimalo poznaje a kamo li da razumije.

Baltazar

Šta se ovaj SDP-eovac naučnik miješa u Božije poslove ? Nisu nekad naučnici znali ni za vatru ni za struju ni za točak pa ipak su saznali.

/ Najnovije