Namazao ruke tintom iz lignje i napravio veliku grešku: Mnogi su se šokirali kada su ga vidjeli

0
Radiosarajevo.ba
Namazao ruke tintom iz lignje i napravio veliku grešku: Mnogi su se šokirali kada su ga vidjeli
Foto: Collage / Čovjek namazao ruke tintom

Jedan muškarac upozorio je na opasnost koliko je suludo gusta i koncentrirana tinta od lignji i to na najgori mogući način, utrljavši ju u ruke.

Lignje možda djeluju zanimljivo i ukusne su za jesti, ali mjehurići koji sadrže tintu su sasvim druga priča. Niti ne pomišljajte dodirivati ih golim rukama.

S obzirom na to da se tinta od lignji nekad koristila za pisanje perom, možete pretpostaviti kako je prošlo za jednog tipa koji je odlučio isprobati što će se dogoditi ako pokrije obje svoje ruke cijelim sadržajem mjehura. Mrlje koje može ostaviti tinta pokazale su se katastrofalne za Brendana Winga jer nije očekivao da će mu ruke i dalje biti iste boje čak pet dana kasnije.

Benjamina Karić: Bitkom za Predsjedništvo RBiH i cijelo Sarajevo, dbranjena je naša domovina

Benjamina Karić: Bitkom za Predsjedništvo RBiH i cijelo Sarajevo, dbranjena je naša domovina

Objavljujući svoje nesreće na društvenim mrežama pod korisničkim imenom @youfishtv, možete vidjeti kako Wing uklanja tintni mjehur iz lignje prije nego što ih namaže po rukama, ponavljajući kako je tinta 'ludo' koncentrirana.

Ali nije bio baš tako oduševljen danima kasnije. Pet dana kasnije, muškarčeve su ruke bile crne kao ugalj, bez znakova da će se ikako nestati. Objasnio je kako se tinta počela trošiti između prstiju koji su se vratili u njegovu izvornu boju, ali trebat će mu do dva tjedna da vidi da nestaje sa svih mjesta.

Nazivajući sebe 'čudakom' jer se namazao tintom, upozorio je druge da to nikako ne rade i da koriste njega kao primjer.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije