Na plaži pronašli ogromno misteriozno stvorenje: Začuđeni odmah pozvali službu za katastrofe

1
Radiosarajevo.ba
Na plaži pronašli ogromno misteriozno stvorenje: Začuđeni odmah pozvali službu za katastrofe
Foto: Facebook / Stvorenje na plaži u Maleziji

Na plaži u Maleziji nedavno je isplivalo raspadnuto tijelo misteriozne morske životinje, što je privuklo pažnju prolaznika.

Službenici su primijetili naduto truplo u petak, 5. aprila, dok su obavljali nadzor dužinom plaže Teluk Melano u Lundu, u Maleziji. Obavijestili su Sarawak Civil Defence Force (APM), lokalnu agenciju za katastrofe, koja je neobičan susret objavila putem Facebook objave.

Čudna masa na plaži privukla je gomilu znatiželjnih, budući da su viđenja nasukanih morskih sisavaca rijetka u ovom području, javio je New Sarawak Tribune, lokalni list. Iako stručnjaci vjeruju da je tajanstvena masa vjerovatno ostatak kita, morska zvijer donekle je slična drugim čudnim stvorenjima koja su isplivala na plaže diljem svijeta.

Reakcija udruženja žrtava na govor Cvijanović: Sramno, neljudski i izvan svih ljudskih normi

Reakcija udruženja žrtava na govor Cvijanović: Sramno, neljudski i izvan svih ljudskih normi

To uključuje "mermaidske globstere" koji su pronađeni na otoku u Papui Novoj Gvineji u oktobru i privukli hiljade znatiželjnih.

Otkrića globstera, koji su neidentificirane mase morskog mesa, nisu ništa novo. Kroz historiju, pomorci su tvrdili da su doživjeli strašne susrete s čudovištima velikim i malim, od krakena (legendarne morske zvijeri s osobinama sličnim hobotnici) do sirena.

#INFO 5 April 2024 , Pasukan Penyelamat Pantai APM telah menemui bangkai ikan paus yang terdampar di Pantai Telok...

Posted by APM Sarawak on Thursday, April 4, 2024

U moderno doba, ljudi su prijavljivali svoje dijelove čudnih morskih stvorenja, uključujući morske pse bez jetre, dlakavo čudovište i morsku masu, javlja Klik.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije