Nakon samo jednog sata na aplikaciji za spojeve našla ljubav svog života

0
Radiosarajevo.ba
Nakon samo jednog sata na aplikaciji za spojeve našla ljubav svog života
FOTO: Facebook / Nicolette i Tony planiraju se ubrzo vjenčati

Nicolette Miles (47) iz Engleske već je bila odustala od pronalaska prave ljubavi i muškarca svog života, ali nakon samo jednog sata provedenog na aplikaciji za spojeve, njezina vjera u ljubav se u potpunosti vratila, kako prenosi Daily Mail.

Tokom karantina u junu, prvi put u životu prijavila se na aplikaciju za spojeve i u prvih sat vremena upoznala Tonyja Jonesa (45), muškarca njezinog života, kako ga sama opisuje.

Svoje vjenčanje sada planiraju 5. decembra, samo tri dana nakon što se nacionalni karantin i mjere za sprječavanje širenja koronavirusa u Engleskoj zaustave.

"Za neke, 2020. je bila grozna godina, ali za nas je bila odlična. Nakon mnogih neuspješnih spojeva, bila sam spremna odustati od ljubavi",  ispričala je Nicolette.

Naime, ona uopće nije čula za aplikaciju za spojeve Badoo, dok je prijatelji nisu natjerali da se pridruži. Nakon samo sat vremena, dobila je poruku od Tonyja i njihova ljubavna priča je počela.

"Upoznavanje je bilo lako prvih nekoliko spojeva, jer smo održavali socijalnu distancu, ali kako je naša veza postajala ozbiljnija, bilo je sve teže. Odlučili smo se useliti zajedno kako bismo našu vezu podigli na viši nivo, ali svejedno bili sigurni tijekom pandemije", objasnila je.

Iako su njihovi prijatelji zabrinuti da se par prebrzo odlučio za vjenčanje, Nicolette i Tony objašnjavaju da oni jednostavno nemaju razloga za čekanjem, jer oboje u svom srcu osjećaju da su srodne duše.

"Vjerujemo da je život prekratak. Ne želimo više čekati, želimo uživati u životu kao bračni par. Nećemo dopustiti da nam pandemija zaustavi planove", rekla je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije