Najnegativniji znakovi Zodijaka - u sebi stalno vode neki rat...

0
Radiosarajevo.ba
Najnegativniji znakovi Zodijaka - u sebi stalno vode neki rat...
Foto: Pexels / Ilustracija / Horoskop

Jedni su vrlo ambiciozni pa djeluju hladno i nezainteresirano dok su drugi pretjerano emotivni pa nesvjesno kompliciraju život i sebi i drugima. Tu su i ekstremno strastveni ljudi, ali i oni skloni analiziranju svega.

Škorpioni se često smatraju intenzivnim i tajanstvenim ljudima. Njihova strast često je ogromna, a to ih pak čini sklonima ljubomori i posesivnosti. Škorpionova neumoljiva potraga za istinom ponekad zna dovesti do sukoba, zbog čega su međuljudski odnosi za ovaj znak Zodijaka vrlo izazovni. 

Jarac: ambiciozni perfekcionist

Jarci su poznati po ambicioznoj prirodi i predanosti postizanju zamišljenih ciljeva. Međutim, taj nagon katkad može graničiti s radoholičarstvom, zbog čega djeluju hladno ili distancirano. Težnja ovog znaka za savršenstvom lako rezultira stresom i napetošću u njihovim životima, ali i životima ljudi oko njih. 

Pomozi.ba pokrenuo apel: Selma (13) treba našu pomoć

Pomozi.ba pokrenuo apel: Selma (13) treba našu pomoć

Djevica: analitički kritičar

Djevice su poznate po analitičkom umu i usmjerenosti za detalje. Iako ove kvalitete doprinose njihovom uspjehu, s druge strane ih čine pretjerano kritičnima, kako prema sebi tako i prema drugima.

Pripadnici ovog znaka se često bore sa sumnjom u sebe i svoj sposobnosti, i skloni su nesvjesno i nenamjerno takve emocije projicirati na ljude koji se nađu u njihovoj blizini.

Rak: emocionalno intenzivan

Rakovi su duboko povezani sa svojim emocijama zbog čega su, s jedne strane, vrlo suosjećajni, a sa druge skloni promjenama raspoloženja i emocionalnim turbulencijama. Ljudima rođenima u ovom znaku zna biti teško otvoreno izraziti svoje osjećaje što rezultira stvaranjem nesporazuma u odnosima, prenosi astrotalk.com.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije