Numerolozi otkrili koji kućni brojevi donose sreću

0
Radiosarajevo.ba
Numerolozi otkrili koji kućni brojevi donose sreću
Foto: Pexels / Broj kuće

Numerolozi smatraju da kućni broj određuje koliko ćete sreće imati u nekoj nekretnini.

Pri kupovini kuće ili stana lokacija, sigurnost i cijena tri su glavne stvari koje treba uzeti u obzir, ali ako pitate numerologe, postoji još jedan mali detalj o kojem treba razmisliti: broj vaše kućne adrese.

Numerolozi tvrde da kupovinu nekretnine ne biste trebali temeljiti na adresi i broju, ali vam broj na adresi može poslužiti kao smjernica. Oni navode da se nekretnine s brojem 8 bolje prodaju, a one s brojem 4 ili 13 manje, piše Žena.

Vlada Portugala odbija pokrenuti proces isplate odštete za zločine transatlantskog ropstva

Vlada Portugala odbija pokrenuti proces isplate odštete za zločine transatlantskog ropstva

Ako je vaš kućni broj 125, 'pravi broj' dobivate zbrajanjem 1+2+5 = 8. Za stambene jedinice koje imaju slova u sebi (npr. 15K, 21B itd.), svakom slovu dodijelite broj 1 - 9. Na primjer, A=1, B=2, C=3… I=9, vratite se na 1 za slovo J, i tako dalje. Ako je adresa u rasponu brojeva 1-9, nije potreban izračun.

Značenje brojeva

1 - Broj jedan simbolizira novi početak, što ga čini savršenim za mlade porodice ili ljude koji se osamostaljuju.

2 - Dom za saradnju i razumijevanje. Također se vjeruje da jača veze i brakove.

3 - Ova adresa ima puno pozitivne i kreativne energije, savršena je za strastvene umjetnike.

4 - Broj četiri je na lošem glasu kao nesretan broj koji simbolizira kraj ili smrt. Ali to također znači stabilnost i sigurnost.

5 - Savršen za avanturiste, ovaj broj je također povezan s opuštanjem i promjenom.

6 - Ovo je najbolji broj za njegovanje odnosa. Sloga i strpljenje prisutni su na ovoj adresi. Šestica je jedan od sretnih brojeva.

7 - Jeste li introvert ili slobodni? Ovo je savršeno za vas, sedam znači samoću i mir, daje vam pravi prostor za razvoj.

8 - Ovo je najsretniji broj. Dobiti ovaj broj je poput dobitka na lutriji, može vam donijeti dobro zdravlje, novac i zdrave odnose.

9 - Sretan za žene, broj devet potiče samopouzdanje, postizanje ciljeva i finansijski rast. Bolje je za samce nego za porodicu.

Šta ako imate loš broj?

Tradicionalno, kuće i stanove sa brojem 8 uvijek će imati sreće jer se u numerologiji vjeruje da broj 8 simbolizira bogatstvo, prosperitet i obilje. Isto vrijedi i za broj devet. Ali osobe s kućnim brojem četiri trebaju biti posebno oprezne. Poznato je da je broj 13 nesretan, pogotovo jer ako zbrojite 1 i 3 dobijete 4. Za broj četiri se vjeruje da je nesretan jer zvuči slično riječi 'smrt' na kineskom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije