Astrolozi prognoziraju: Od 10. marta velike životne promjene dolaze za ova 3 znaka Zodijaka

0
Radiosarajevo.ba
Astrolozi prognoziraju: Od 10. marta velike životne promjene dolaze za ova 3 znaka Zodijaka
Foto: Pexels / Tri znaka neka se spreme za velike promjene

Mladi Mjesec u znaku Riba (10. mart) donijet će velike promjene u životnu stvarnost mnogih horoskopskih znakova, tvrde astrolozi uz napomenu da će tri znaka posebno će osjetiti ovu energiju - životi će im se promijeniti iz temelja!

Proljeće počinje prekrasnim i sudbonosnim mladim Mjesecom u Ribama, no ovo sazviježđe odgovorno je za snove i maštarije, što ukazuje na utjecaj svijeta vlastitih iluzija na događaje. Bitno je da će se mladi Mjesec odvijati u konjunkciji sa Saturnom, a planet karme bit će iza Mjeseca i Sunca, a ispred njih Neptun, gospodar božanske energije.

Djevica

Mlad Mjesec se javlja u vašem sektoru partnerstva i braka, što znači da možete sresti osobu koja vam je doslovno suđena odozgo. To može biti upravo veza koja će dovesti do braka ili će vaš novi odabranik odgovarati vašim snovima.

Sarajevo na kraju aprila: Mnogi provode dan u gradu, a evo ko najviše plijeni pažnju

Sarajevo na kraju aprila: Mnogi provode dan u gradu, a evo ko najviše plijeni pažnju

Ribe

Mlađak je u vašem znaku, ali će u tom trenutku vladar vašeg sektora braka, Merkur, biti u vašem zviježđu. Vaš partner se može pojaviti doslovno "s neba" – možete se sresti pod potpuno tajanstvenim i neobičnim okolnostima. Na putovanju, na pregledu u klinici ili možda na internetu.

Škorpija

Mladi Mjesec se javlja u sektoru ljubavi, što znači da zaista možete započeti novu ljubavnu priču – i to onu koja će vam biti nevjerojatno inspirativna i uzbudljiva. Ovu osobu možete upoznati na kreativnim tečajevima, u teretani ili na putovanju, piše Atma.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije