Najljepše lice Zodijaka: Da li ste među sretnicima rođenim u ovom znaku?

Radiosarajevo.ba
Najljepše lice Zodijaka: Da li ste među sretnicima rođenim u ovom znaku?
Pixabay / Ilustracija
Zahvaljujući Venerinom utjecaju, Vage su obdarene najljepšom fizionomijom u cijelom zodijaku.

Lice im je ovalno, pravilno i privlačno, a nos kratak i gladak. Usne su im pune, zavodljive i tamnije nijanse. Oči su im često vrlo upadljive - radoznale, izazovne, zagonetne.

Prosječna kosa Vage je tamnosmeđa do crna, bujna i kvalitetna. I na pogled i na dodir kosa joj odaje toplinu i mekoću. Vaga vodi računa o urednosti i eleganciji, pazeći da ostavi dobar utisak u svakoj prilici.
Osim tipične Vage, čija je spoljašnost pod Venerinim uticajem, postoji i saturnovska Vaga, čije je lice oštrijih crta, povijenog ili šiljatog nosa i užih, lukavih i bezobzirnih očiju. Tijelo ovakvih Vaga je mišićavije i robusnije, što odražava njihovu borbenost i ambiciju.

Kod oba tipa najosjetljiviji dijelovi tijela su bubrezi, bešika i pankreas. Treba da obrate posebnu pažnju na njih i da ih redovno kontroliraju. Osim bolestima spomenutih organa, sklone su alergijama, astmi i dijabetesu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije