Škorpija, Lav ili Blizanci: Koji horoskopski znak se najbolje ljubi?

Radiosarajevo.ba
Škorpija, Lav ili Blizanci: Koji horoskopski znak se najbolje ljubi?
/ Foto. Flickr / Ilustracija
Postoje razne vrste poljubaca i svaki od njih znači nešto drugačije.

Također, svako poljupce doživljava na svoj poseban način, a ovdje zavirite i saznajte kakav će vam poljubac priuštiti koji horoskopski znak.

Ovan: Osoba ste od akcije koja prvo djeluje, a tek onda razmisli. Ponekad ćete uhvatiti svog partnera nespremnog i strastveno ga poljubiti bez obzira gde se nalazili, pa čak i ako ste na ulici, a vani pada jaka kiša.

Bik: Senzualna ste osoba koja voli uživati u svemu, pa tako i u ljubljenju. Poljubac obično započinjete nježnim dodirom usana te ga pretvarate u dugo, vlažno i uzbudljivo iskustvo. Njime želite prenijeti partneru poruku koliko ga volite i cijenite. 

Blizanci: Osoba ste koja ima mnogo toga za reći, pa vam se nekad teško skoncentrirati na samo jednu stvar. Upravo zato kratki i slatki poljupci vaš su adut. Obožavate uzbuditi um prije nego što prislonite usne uz drugu osobu.

Rak: Sentimentalni ste po prirodi, i ljubite se cijelim svojim srcem. Isto očekujete i od partnera, pa se ne možete predati poljupcu ako ne osjećate određenu dozu emocija s druge strane.

Lav: Nijedan drugi horoskopski znak ne voli biti u centru pažnje kao vi. Ne čudi stoga što se ljubite filmski. Lavovi su vrlo impulsivni i skloni davanju vlažnih poljubaca na javnim mestima.

Devica: Mozak vam je uvijek u petoj brzini, pa je pripadnicima ovoga znaka ponekad teško opustiti se i prepustiti svakodnevnoj izmjeni poljubaca. Ali kada ste u ozbiljnoj vezi, a između vas i partnera postoji snažna hemija, insistiraćete na dugim poljupcima u koje je uključeno cijelo tijelo.

Vaga: Romantična ste duša koja sanjari o udvaranju, ljubavnim porukama i večeri uz svjetlost svijeća. Lako iskazujete svoju nježnu stranu i vrlo ste velikodušni kod ljubljenja. Podjednako volite površne poljupce u usta i dugotrajne strastvene poljupce.

Škorpija: Temperamentna ste osoba koja se ljubi strastveno i predano, a imate sposobnost učiniti drugu stranu slabom kad ju zavodite. Vašem partneru moglo bi se učiniti kao da je pod utjecajem snažnog ljubavnog napitka dok ga ljubite.

Strijelac: Pustolovina i spontanost su vaša snaga. Ne volite se ograničavati, i skloni ste eksperimentiranju kada su u pitanju poljupci. No poljubićete samo onu osobu koja je u vama probudila duboke emocije, jer ljubav je ono čemu težite u životu.

Jarac: Uvijek igrate na sve ili ništa, čak i kada je u pitanju ljubav. Puni ste samopouzdanja i usredotočeni ste na trenutak i želite zadovoljiti drugu stranu. Upravo zato prilagodićete poljubac vašem partneru, odnosno stilu koji njemu najviše odgovara. Isto tako, partneru ćete dati do znanja da želite isprobati baš sve.

Vodolija:  Vi uživate u zavođenju. Kada želite nekoga impresionirati, potrudićete se kako biste stvorili savršeni ugođaj s osvjetljenjem. Partnera ćete početi ljubiti mekano i nježno, a nakon toga produbiti poljubac dok vas isti potpuno ne obuzme.

Ribe: Vi ste ultimativni romantičar koji obožava duge i strastvene poljupce od kojih se grče prsti. No, imate i svoju nestašnu stranu. Kada se želite igrati, izazvaćete partnera nježnim grickanjem i trljanjem usana o usnu sve dok zajedno ne izgubite kontrolu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije