Muškarci su je ostavljali zbog težine, sada je vjerena za fitnes trenera

0
Radiosarajevo.ba
Muškarci su je ostavljali zbog težine, sada je vjerena za fitnes trenera
Foto: Instagram / Uživaju u ljubavi

Njegovateljica Brittany Jacques (23), iz Singletona u kanadskoj pokrajini Ontario, odustala je od potrage za ljubavlju zato što su je svi muškarci tjerali na dijetu te ostavili kad ne bi uspjela, sve dok nije pronašla ljubav s muškarcem koji ima otprilike polovinu njezine težine.

Naime, Brittany teži 116,6 kilograma, dok njen izabranik Matt Montgomerry, fitnes trener, 63,5 kilograma. 

Nedavno je mladić kleknuo pred Brittany, okružen svijećama koje su tvorile srce u dubokom snijegu i sada su zaručeni. Kažu da je to bila ljubav na prvi pogled, iako se mnogi na društvenim mrežama često šale zbog razlike u težini od 53 kilograma među njima. 

"Oboje smo gotovo odustali od izlazaka kad smo počeli razgovarati. No, vidjela sam da se slažemo od trenutka kad smo se upoznali. U početku sam bila malo neodlučna. Bila sam u vezama u kojima su mi dečki rekli da će me odbaciti ako ne krenem na dijetu i ne pokušam smršaviti. To je utjecalo na moje samopouzdanje i u jednom sam trenutku počela vježbati i raditi na tome. No, tad sam shvatila da, ako to učinim zbog tuđe percepcije ljepote, više neću voljeti sebe", kaže Brittany. 

"Ranije sam bio u vezama s mršavim djevojkama i one uopće nisu bile sretne. Nisu bile sigurne u sebe i stalno su se borile s potrebom da nešto promijene na sebi, što mi se nije sviđalo", kaže Matt te dodaje kako mu se Brittany sviđa zbog samopouzdanja i pozitivnog stava koji ima prema svom tijelu. 

"Sretni smo zajedno, a to je najvažnije", zaključili su oboje, a prenosi Daily Mail. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije