"Morat ćemo mijenjati knjige historije": Naučnike šokiralo otkriće u pećini

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Damianusdarcus

Dalje znamo... homosapiensi su htjeli suživot, ekonomski razvoj, civilizaciju... dok su neandertalci tvrdili da su homosapiensi nastali od njih te su proglasili republiku neandertalsku, sve pećine proglasili neandertalskim, opkolili ih i bacali kamenje na njih, gdje su se svetili za 500 godina homosapijenske vladavine!

Sodoma

Sve imate u vjerskim knjigama objavljeno,zalosno je sto im se nevjeruje a vjeruje kojejakvim ublehasima.ljudska rasa postoji dugo vise nego sto ovi navodni naucnici zagovaraju.problem ljudske rase je samounistavanje sto radi svakim svojim napredkom.naravno ko i danas,nuklearno oruzje za samo unistenje,al ce opet neko prezivjeti i razvit ce se opet ljudska civilizacija.itd,mozda bi trebali poslusati predavanja Semira osmanagica.

HN

Naučnici pojma nemaju. Što nisu išli u školu.

°°°°°°°°°

Naučnici pojma nemaju. Što nisu išli u školu. ka HN pa i nemaju pojma,samo 1 primjer,oni su tek prije 20 godina saznali o potopu. Stari i novi zavjst,tora,i kuran to objasnjavaju prije par hiljada godina.ima na desetine primjera,valjada su ti naucnici toliko zatupljeni da pored istine i dokaza opet nevjeruju.to su vecinom tvrdokorni ateisti.

chkone

Ma srbi jos stariji.

Sal_

Nema boga.

/ Najnovije