Mladić se preselio u hotel s pet zvjezdica jer mu je to jeftinije od plaćanja stanarine i računa

2
Radiosarajevo.ba
Mladić se preselio u hotel s pet zvjezdica jer mu je to jeftinije od plaćanja stanarine i računa
Foto: Pexels / Hotel

Jedan mladić preselio se u all inclusive hotel s pet zvjezdica na mjesec dana nakon što je shvatio da je to jeftinije od njegove mjesečne stanarine i drugih računa.

TikToker Josh Kerr pretraživao je internet u potrazi za najboljom ponudom za odmor kada je shvatio da možete staviti ''28 noćenja'' kao vremenski okvir, piše UNILad

Stavivši navedeno vremensko razdoblje, iznenadio se kada je vidio da je cijena jednomjesečnog odmora – iako je to još uvijek bila velika svota – jednaka njegovoj mjesečnoj stanarini. Ali, kada je malo bolje proučio ponudu, shvatio je da je to čak i jeftinije od njegovih uobičajenih mjesečnih troškova u Manchesteru

Građani Sarajeva ljuti zbog naplate provizije za račune za vodu: 'Ovo je udar na budžet potrošača'

Građani Sarajeva ljuti zbog naplate provizije za račune za vodu: 'Ovo je udar na budžet potrošača'

Josh je pronašao all inclusive odmaralište s pet zvjezdica u Antaliji u Turskoj s bazenom, teretanom i raznim sadržajima koje je stajalo 1.098 eura. TikToker je zatim zbrojio sve svoje račune, stanarinu, općinski porez i ostale troškove te je sve to iznosilo 1.113 eura. "Dakle, to čak ne uključuje hranu ili piće i sve ostalo", rekao je. 

TikToker je nakon toga odlučio otići u Tursku, odsjevši u Port River Hotel and Spa u Antaliji, uživajući u hrani, piću i smještaju samo 300 metara udaljenom od prekrasne plaže. Također, smještaj je bio blizu starog grada s prekrasnim starim građevinama. 

@joshkerr0

HOW IS THIS POSSIBLE!? Yet again I ask myself why am I still in England? Its literally cheaper to live in a 5 star resort than it is to live in Manchester… #fyp

♬ original sound - Josh Kerr

I nije trebalo dugo da ljudi preplave Joshove društvene mreže.

Jedan je korisnik napisao: "Postoji tip koji se preselio u all inclusive odmaralište s 5 zvjezdica u Turskoj jer je to jeftinije od njegove stanarine i računa u Manchesteru, što čak ne uključuje ni hranu... Pronašao je ultimativni kod za lagodan život." Drugi je dodao: "Kada počnem potpuno raditi od doma, napravit ću istu stvar." A mnogi su mu u komentarima pisali i da je genije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije