Mladenka prijetila mužu pištoljem nekoliko sati nakon vjenčanja

Radiosarajevo.ba
Mladenka prijetila mužu pištoljem nekoliko sati nakon vjenčanja
Mladenka iz Tennesseeja uhapšena je nakon što je iz vjenčanice izvukla pištolj i zaprijetila svom mužu samo nekoliko sati nakon vjenčanja, piše BBC.

Kate Elizabeth Prichard (25) navodno je svom novopečenom mužu na glavu prislonila pištolj kalibra devet milimetara te povukla okidač. Pištolj u tom trenutku nije bio napunjen, međutim Prichard je navodno poslije napunila pištolj i pucala u zrak.

Svjedoci su policiji rekli da se par prije svađao, vjerovatno pod utjecajem alkohola, ispred motela u mjestu Murfreesboro.

Policijski načelnik Kyle Evans u ponedjeljak je rekao da mladenci nisu surađivali s policijom.

"Mladenka je iz haljine izvukla pištolj i uperila prema glavi svog muža i povukla okidač. Policajci koji su intervenirali rekli su muškarcu da je njihov medeni mjesec gotov te da njegova supruga ide u zatvor", rekao je načelnik Evans. 

Evans je dodao da je mladenka pokušala pištolj sakriti u toaletu motela.

Prichard je prijavljena zbog porodičnog nasilja te je odvedena u zatvor. Nakon što je uplatila 15 hiljada dolara kaucije, puštena je da se brani sa slobode.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije