Misteriozni horoskopski znak koji je najveća zagonetka Zodijaka

Radiosarajevo.ba
Misteriozni horoskopski znak koji je najveća zagonetka Zodijaka
Foto: Deviant Art / PJFriel / Škorpija je miss horoskopa
Ovaj depresivan i misteriozan horoskopski znak se mnogima čini poput velike zagonetke.

Krije se ispod maske humora i ambicioznosti, a u dubini duše je vrlo mračan i zatvoren.

Riječ je o Škorpiji.

Kada je riječ o ljubavi, Škorpije su izuzetno ljubomorne i osvetoljubive, a zbog nagle naravi, često se ponašaju vrlo destruktivno. 

Ako su strastveni oko nečega, spremni su se boriti doslovce do krvi, a kada je riječ o vodstvu, osobe rođene u znaku Škorpije bolje su vođe čak i od Ovnova i Lavova jer im je proučavanje ljudske psihologije omiljena zanimacija. 

Škorpija će u vašem životu ostaviti dubok trag i sigurno ga nećete zaboraviti. Vrlo su dominantni i sposobni su da vas zalude do te mjere da postanete zavisni od njih. A ako ih prevarite, računajte na to da će vam se višestruko osvetiti.

Škorpije uglavnom ne pokazuju svoju patnju i pokušavaju što prije da zaborave prošlost kako bi nesmetano kontrolisali sadašnjost.

Ako ste u vezi sa Škorpijom, znajte da vas on smatra slabijim u svakom slučaju, a ako mu pokušate uticati na ego, to će vam vrlo dati do znanja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije