Ljubav ne poznaje granice: U braku su, a on je stariji od njenih roditelja

6
Radiosarajevo.ba
Ljubav ne poznaje granice: U braku su, a on je stariji od njenih roditelja
Foto: Screenshot/TikTok / David i Jackie

Bračni par s 42 godine razlike u godinama bio je prisiljen braniti svoju vezu nakon što su opaki 'trolovi' tvrdili da je njihova 'ljubav laž'.

70-godišnji David upoznao je 28-godišnju Jackie na internetskoj stranici za upoznavanje dok je prije sedam godina putovao Filipinima, njenom rodnom zemljom. Brzo su se sporazumjeli, a par je otišao na nekoliko spojeva prije nego što se David vratio kući u Oakland u SAD-u.

Ali, ne mogavši ​​smetnuti Jackie s uma, tri mjeseca kasnije odletio je na Filipine kako bi je pozvao na drugi spoj.

Zelenski uvjeren: Ukrajina će ući u NATO nakon što pobijedi Rusiju

Zelenski uvjeren: Ukrajina će ući u NATO nakon što pobijedi Rusiju

"Upoznali smo se kad sam bio na Filipinima. Koristio sam stranicu za upoznavanje. Jednog sam dana vidio njen profil i praktično sam skočio sa stolice. Bio sam tako impresioniran po onome što sam vidio", rekao je on.

David je poslao Jackie poruku i bio je oduševljen kad je pristala naći se s njim u Starbucksu na kafi. Jackie je dodala: "Nisam pregledala njegov profil. Nisam imala pojma kako izgleda. Izlazak je bio zabavan. Mogla sam reći da je džentlmen i da je stvarno fin."

@dave_jackie2818

Have a blessed Sunday everyone #agegapcouple #agegaprelationship #husbandandwife #jackieanddave #42yrsagedifference #positivevibes

♬ original sound - ALIEN2_💚😡DEMONYITA😡💚

Tokom svog drugog putovanja na Filipine, David je iznenadio Jackie prosidbom. Vizu za Ameriku dobila je oko 11 mjeseci kasnije, kada je par počeo raditi na planiranju svog vjenčanja. "Naše vjenčanje je bilo zabavno. Bio je to najbolji dan u mom životu", rekla je Jackie.

"Moji roditelji i moja braća i sestre nisu mogli doći u Ameriku. Moja porodica me jako podržava, a moji prijatelji također. Neću požaliti što sam se udala za Davea jer on je stvarno dobar čovjek. Voli me, poštuje me, on je najbolji", dodala je.

Dok Jackie tvrdi da nije zabrinuta zbog njihove razlike u godinama, David kaže da je bio zabrinut šta će drugi misliti o tome. Rekao je: 'Bio sam zabrinut, ali to nije bilo iz moje perspektive, bilo je iz Jackiene perspektive. Kad sam se udvarao Jackie, stalno bih je podsjećao na razliku u godinama i podsjećao bih je da sam stariji od njenih roditelja.

@dave_jackie2818

Jackie 28, Dave 70. We have 42 yrs.age gap.#agegapcouple #agegaprelationship #husbandandwife #jackieanddave #42yrsagedifference

♬ Thank You for Being You - OctaSounds

Rekao bih Jackie "Jesi li sigurna da želiš proći kroz ovo?" i svaki put bez oklijevanja, Jackie bi odgovorila 'Da, želim'. Jackie, koja radi u lokalnoj drogeriji, vraća se na Filipine jednom godišnje kako bi posjetila svoju porodicu i finansijski ih podupire najbolje što može.

"Ja sam u mirovini. Ja plaćam većinu računa, ali Jackie ima posao da izdržava svoju porodicu", dodao je David. Između smjena na poslu, Jackie objavljuje o svojoj vezi s Davidom na TikToku, pridružujući se viralnim trendovima i odgovarajući na pitanja korisnika. Međutim, par se zbog toga suočio s dosta kritika, budući da se korisnici pitaju je li njihova ljubav 'prava'. "Općenito, dobili smo vrlo pozitivne komentare, ali to ne znači da je svaki pozitivan", rekao je David, piše Večernji.hr.

David i Jackie
Foto: Screenshot/TikTok: David i Jackie

Jackie je nastavila: "Mnogi ga etiketiraju kao mog sponzora i kažu da sam ja s njim zbog zelene karte te da sam sponzoruša. Ali, nisam pogođena jer to nije istina. Znam sebe, znam da sam nisam sponzoruša".

Uprkos negativnim komentarima, David kaže da mu je Jackie 'dramatično poboljšala život' i da više ne može zamisliti život bez nje. Dodao je: "Otkako smo se upoznali, ne mogu biti sretniji. Ako se dvoje ljudi voli i žele ići kroz život jedno s drugim, godine su samo broj."

Tajne zavođenja: Evo kako osvojiti svaki znak Zodijaka

Tajne zavođenja: Evo kako osvojiti svaki znak Zodijaka

Komentirajući njihov odnos, jedan korisnik je rekao: "Eto ti ga - ovogodišnji dobitnik Oscara. Nevjerovatna izvedba tokom godina Jackie, kapa dole!'. Drugi korisnik je dodao: "On je definitivno zaljubljen u nju i mislim da ga ona voli i poštuje".

Treći korisnik je rekao: "U njenim očima se vidi neiskrenost kada govori o tome da su zajedno". Još jedan korisnik je dodao: "Veze u godinama ne smetaju mi ​​sve dok je ljubav iskrena i punoljetna. Ovo dvoje želim sve najbolje".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije