Tajne zavođenja: Evo kako osvojiti svaki znak Zodijaka

1
Radiosarajevo.ba
Tajne zavođenja: Evo kako osvojiti svaki znak Zodijaka
Foto: Pexels / Ilustracija

Za svaki horoskopski znak postoji mala tajna kako ga osvojiti.

Jedni vole romantiku, drugi direktnost, treći misterioznost u zavođenju.

Ono što je svima zajedničko - imaju slabe tačke na koje svako od njih pada.

Drama u Mostaru: Palicama pretučen novinar i kolumnist

Drama u Mostaru: Palicama pretučen novinar i kolumnist

Astrolozi savjetuju kako najlakše osvojiti predstavnike Zodijaka i na šta nikako neće ostati ravnodušni, piše Story.

Ovan

Budite direktni s njima, neka oni odlučuju o svemu. Budite pustolovni, dajte im prostora da se dokažu.

Bik

Ako želite osvojiti srce osobe rođene u ovom zemljanom znaku, morate biti odmjereni.

Horoskop novca: Koji znakovi imaju najveće šanse za veliko bogatstvo?

Horoskop novca: Koji znakovi imaju najveće šanse za veliko bogatstvo?

Nemojte ih požurivati, trudite se izgledati dobro, nemojte igrati nedodirljive igre, budite pouzdani i odani.

Blizanci

Oni su govornici. Koketirajte s njima, razgovarajte puno s njima, budite duhoviti i uzbudljivi. Također, dajte im prostora da vam kažu sve šta žele i budite spremni slušati ih dugo vremena.

Rak

Ako vam je cilj pridobiti osobu rođenu u ovom vodenom znaku, zamolite je za pomoć, razgovarajte o porodici, družite se kod kuće, budite ljubazni, brižni i tradicionalni.

Lav

Niko ne voli biti u centru pažnje kao oni. Laskajte im, dopustite im da preuzmu inicijativu, ali pokažite i ljubav, učinite ih ljubomornima, pokažite da je zabavno biti s vama.

Srodne duše zodijaka: Kada se spoje ova dva horoskopska znaka rađa se ljubav koja traje cijeli život

Srodne duše zodijaka: Kada se spoje ova dva horoskopska znaka rađa se ljubav koja traje cijeli život

Djevica

Djevice će "pasti" na to ako ih zamolite za pomoć ili savjet. Pobrinite se da uvijek izgledate dotjerano, ne glumite jer ćete biti "pročitani", pokažite da imate razuma i prije svega budite strpljivi.

Vaga

Njihov šarm je neodoljiv, a ako ste odlučili osvojiti predstavnika ovog znaka, budite pristojni i fini. Dajte im osjećaj slobode, slušajte ih i pokušajte im biti najbolji prijatelj - neće vam odoljeti.

Škorpion

Niko ne voli nepoznato i misterij kao Škorpion. Zato budite tajanstveni, ali i pošteni i odani - Škorpioni su perceptivni i lako će otkriti ako ih uopće pomislite izdati. Također, nemojte im govoriti što da rade, pustite ih da rade što su naumili.

Ilustracija
Foto: Pexels: Ilustracija

Strijelac

Kao Jupiterova djeca, ljudi rođeni u znaku Strijelca vječni su optimisti. Ako ih želite osvojiti, budite duhoviti, iskreni i otvoreni. Koketirajte s njima i dajte im prostora da shvate koliko će im život biti dosadan bez vas.

Jarac

Oni su tradicionalisti. Pokažite da ste sofisticirani i otmjeni, budite vrijedni i ambiciozni i ne provodite sve svoje slobodno vrijeme s njima. Hladno Jarčevo srce lakše ćete osvojiti ako on shvati da ne može biti s vama 24 sata dnevno i da vam je posao ponekad važniji od ljubavi.

Vodolija

Djeca budućnosti stavljaju prijateljstvo ispred flerta i ljubavi. Ako vam je stalo da osvojite srce Vodolije, prvo mu postanite prijatelj. Budite jedinstveni, dajte im slobodu, iznenadite ih i nemojte biti agresivno emotivni. Ukratko - budite mađioničar. Ako na to niste spremni, zauvijek ćete ostati u prijateljskoj zoni s Vodolijom. 

Riba

Ako želite osvojiti najemotivnije ljude Zodijaka, budite romantični i empatični. Pozovite ih u šetnju, a ako ste žena, igrajte ulogu djevojke u nevolji - muškarac rođen u znaku Riba dat će sve od sebe da postane vaš osobni heroj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije