Ljekari muškarcu izvukli umjetni penis dugačak 58 cm

Radiosarajevo.ba
Ljekari muškarcu izvukli umjetni penis dugačak 58 cm
Foto: The Sun / Rendgen
Neimenovani muškarac (31) se pojavio na hitnom prijemu u bolnici u Italiji s 58 centimetara dugim umjetnim penisom u svojim crijevima.

Muškarac se crvenog lica pojavio u bolnici nakon što je 24 sata pokušavao sam riješiti problem.

Rekao je ljekarima da pati od blagih bolova u trbuhu, a da je osim toga sasvim u redu. Rendgen je pokazao "dugo i veliko" strano tijelo u njegovom debelom crijevu, piše The Sun.

Ljekari u Velikoj Metropolitanskoj bolnici ASST u Niguardi, u Italiji, pokušali su ukloniti "dugo i veliko strano tijelo", za koje se ispostavilo da je umjetni penis, pomoću standardnih tehnika, gdje se umetne cijev i uređaj za zahvaćanje u debelo crijevo te izvuče objekt iz tijela. 

Ali zbog "glatkoće i veličine predmeta" nijedno od postojećih medicinskih alata nije bilo dovoljno veliko za izvlačenje seksualne igračke.

Klasični uređaji koji su se uspjeli uhvatiti za igračku su bili previše labavi ili nisu imali domet kako bi zahvatili tako veliko strano tijelo, napisali su ljekari u izvještaju o slučaju.

Tražeći način kako ukloniti umjetni penis ljekari su izumili novi alat, koji je pomoću duže medicinske žice obuhvatio umjetni penis kako bi ga izvukli.

Savijenu žicu su provukli kroz kateter kako bi napravili omču pomoću koje će zahvatiti umjetni penis. Uspjeli su umetnuti kateter u debelo crijevo i doći do seksualne igračke.

Potom su žicu stegnuli oko umjetnog penisa, poput lasa, i stezali je sve dok ljekari nisu imali dovoljno čvrst zahvat da bi ga izvukli.

Muškarac je isti dan pušten iz bolnice bez ikakvih posljedica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije