Lezbejku silovali otac, ujak i prijatelj da je učine heteroseksualkom

Radiosarajevo.ba
Lezbejku silovali otac, ujak i prijatelj da je učine heteroseksualkom
Lezbejka tvrdi da je silovana kada je imala 15 godina od svog oca kako bi bila “ispravna” i voljela samo muškarce

Žena iz Južnoafričke republike, poznata samo po imenu Mubizana, optužila je strica i njegovog prijatelja da su je silovali isti dan, kada je njena baka otišla iz kuće u drugi grad da posjeti rodbinu, piše portal Pink News.

Imala sam samo 15 godina kada je moj otac ušao u sobu pijan i prisilio me na seks. Nikada nisam pomislila da otac to može učiniti svom djetetu, svojoj vlastitoj krvi”, napisala je Mubizana.


Nastavila je dalje: “Rekao mi je: ‘Moje dijete mirzim to što radiš danas i dokazat ću ti da si žena, ti nisi muškarac, ti si žena, ti trebaš voljeti muškarce’”.

Prema njenim riječima, njen otac je homofob i on je mrzio to što je ona lezbejka.

“On je potom skinuo svoje cipele i hlače, dok sam još uvijek bila u krevetu pokušavajući shvatiti zašto skida hlače. ‘Skidaj svoju odjeću, a ako budeš me prijavila, ja ću reći policiji da te nisam silovao, već si me ti zavela’’”, ispričala je Mubizana šta je otac radio i govorio.

“Pokušala sam razgovarati s njim, ali nije slušao. Čak me je i ošamario jer sam ga molila da to ne uradi. Također, ošamario me je kada sam ga molila da me ne siluje”, napisala je Mubizana.

“Bila sam mlada i nisam se mogla boriti s njima. Plašila sam se da vrisnem i nisam smjela. On je siknuo moju odjeću i gurnuo me na krevet. U tom trenutku bila sam potpuno gola, a on je nosio svoju majicu a ništa ispod da pokrije svoje intimne dijelove”, opisala je Mubizana.

“Silovao me je, plakala sam i plakala, ali on nije stajao. Svaki put kada zatvorim oči shvatim šta mi je otac napravio i uvijek krivim sebe za sve što se desilo”, kazala je nesretna djevojka.

Prisjeća se da je otac nakon silovanja, koristio Bibliju da opravda svoje postupke.

Kazao je na zulu jeziku: “Tvoj otac te voli i želi da budeš supruga i žena. Bog je stvorio Adama i kada je vidio da je usamljen, stvorio mu je Evu da živi s njom kao njegovom ženom”.

Tog dana u kuću su ušli stric i njegov prijatelj koji su je također silovali.

Mubizana priča da su je lako savladali, jer je žena i nije se mogla oduprijeti, te da je silovao stric prvi, pa potom prijatelj njegov.

Kazala je da je nakon tako užasnog iskustva pokušala izvršiti samoubistvo nekoliko puta.

“Osjećala sam se bezpomoćnom, beskorisnom i jednostavno da trebam umrijeti. Zašto me jednostavno nisu ubili i sačuvali me mog bola”, upitala se Mubizana.


Mubizana se obratila komšiji i ispričala sve, otišli su u policiju, ali njen otac nikada nije uhapšen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije