Kupio je ostavljeni kofer na aukciji: 'Kada sam ga otvorio, vidio sam da sam osvojio jackpot'

0
Radiosarajevo.ba
Kupio je ostavljeni kofer na aukciji: 'Kada sam ga otvorio, vidio sam da sam osvojio jackpot'
Foto: Screenshot/TikTok / Kofer sa aukcije

Čovjek koji je na aukciji kupio napušteni kofer za 90 eura znao je da je dobio jackpot čim ga je otvorio.

Darick je u prošlosti okušao sreću u kupovini napuštenog prtljaga, ali nikada nije pronašao ništa vrijedno u njemu. Ali, nadao se boljoj sreći sa svojom posljednjom kupovinom na koju je pristao 'jer je izgledao skupo', piše The Sun.

Bio je to i veliki kofer za nošenje, a ne onaj koji se predaje u prtljažni prostor. 'Primijetio sam da je ovom prvom džepu patentni zatvarač pokvaren i već je malo otvoren, što nije dobar znak', započeo je Darick TikTok video, 'Nadam se da nisu već prošli kroz njega. Ali, da vidimo'.

Evo koji se horoskopski znakovi nikako ne podnose: Jedni drugima su u svakom pogledu trn u oku

Evo koji se horoskopski znakovi nikako ne podnose: Jedni drugima su u svakom pogledu trn u oku

Počeo je otvarajući prednje džepove, izvlačeći sredstvo za dezinfekciju ruku, balzam za usne, olovku, šminku i sat. "Oh, šta?", uzviknuo je, "Nema šanse, to je Gucci sat! Nemam pojma je li ovo pravo, ali ako jest, to bi bilo super i definitivno bi otplatilo kofer. Moram ovo provjeriti".

Zatim je prešao na glavni dio kofera i priznao: "Nakon što sam pronašao taj Gucci sat, jako sam uzbuđen. Pa da vidimo šta imamo!".

Čim je otvorio torbu, ugledao je iPad na vrhu. '"Wow, nema zaštitne torbe. Iznenađen sam da nije pokvaren", rekao je, "Ali, vidjet ćemo hoće li se to kasnije uključiti".

@abandonedexplosquad

I bought a rich person’s abandoned suitcase and you won’t believe what I found inside!!! #abandoned #suitcase #lostluggage #unclaimedbaggage #whatsinside #whatsinmybag #rich #gucci #louisvuitton #prada #travel #traveltiktok #cold

♬ original sound - Darick

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije