Kultno jelo na Balkanu: U kojoj zemlji se prave najbolji ćevapi?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Realno

Čevapi iz Srbije ili rumunije hahaha a još iz hrvatske ha ha ha ha ha, pa to su provale godine

Kalifornija

Čevapi iz Srbije ili rumunije hahaha a još iz hrvatske ha ha ha ha ha, pa to su provale godine ka Realno

Ne pijem dok Paja vozi

U Sarajevo meni nisu dobri ćevapi previše su navikani a u Semizovcu i Travniku su odlični ćevapi

Guest

Na Palama su najbolji i u Foči. Haj ne rise kad je cevap u pitanju dalje od Ferhatovica i Želje nema. Meni licno petica najbolja po ukusu samo su usrali sa porcijama. To nesmije biti ispod 300g al hajde! U Travniku kod Bajre i kod Harija isto popara zaljevena masnoćom. Variši cevape narednih 10 dana!

Ljiljan:VLASI SU TURSKA KOPILAD

HAHA VLASI (servi i rumuni)I ĆEVAPI ili MLJEVENCI I KRVAČKOJ AHAHAH ALI NAJBOLJI SU U SMRDIJI U ČELOPEKU OD LJUSKIH ***OVA !!!

Derim

A, maj kata da ti go ebam sto stavuvas sodata bikarbonata u cevapite deka bidnu pogolemi.

Ne pijem dok Paja vozi

HAHA VLASI (servi i rumuni)I ĆEVAPI ili MLJEVENCI I KRVAČKOJ AHAHAH ALI NAJBOLJI SU U SMRDIJI U ČELOPEKU OD LJUSKIH ***OVA !!! ka Ljiljan:VLASI SU TURSKA *****AD Ko o čemu glupi dijasporo patrioto na socijali zna samo vrijeđati i prosipati mržnju

/ Najnovije