27. jula / Krvavi mjesec imat će nevjerovatan uticaj na ljude

25. 07. 2018. u 07:39:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 119

Krvavi mjesec koji će se pojaviti na nebu u petak, 27. jula osim što će mnogima prouzrokovati ukočenost vrata zbog stalnog gledanja u nebo, a pojedini poručuju da bi trebali pripremiti i maramice jer će se izazvati more emocija.

Napominjemo, ovo je najduže pomračenje mjeseca u ovom stoljeću, prema astrologu Jamie Partridge-u.

Mediji tvrde da će ova pojava biti jača od standardnog pomračenja mjeseca, jer će uticati na emocije, ljubavne i porodične veze, a pojedini istraživači smatraju da će najduže pomračenje ovog stoljeća imati nevjerovatno velik uticaj na privatni život svakog pojedinca.

"Ljutnja i frustracija koju Mars proizvodi, mogla bi se pretvoriti u nesmotreno ponašanje, zbog uticaja Urana. Dosta nježniji uticaj Saturna pomoći će da se ljudi mogu brže smanjiti, a neke zvijezde pomoći će sa strpljenjem i odlučnošću. Ali ove zvijezde također mogle bi proizvesti agresivnost i emotivne probleme", navode na portalu astrology king.

Potrebno je pripremiti se za zanimljiv petak, jer ovakve pojave, prema riječima astrology king-a mogu imati nevjerovatne posljedice na život čovjeka, te mogu ići u različitim smjerovima.

 

 

 

 


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA