Koridor pomračenja je pred nama i donosi ogromne promjene: Na ova četiri znaka će najviše uticati

0
Radiosarajevo.ba
Koridor pomračenja je pred nama i donosi ogromne promjene: Na ova četiri znaka će najviše uticati
Foto: AA / Pomračenje Mjeseca

Od 18. septembra do 2. oktobra osjetit ćemo uticaj Koridora pomračenja, a posebno se to odnosi na četiri horoskopska znaka, koji moraju da donesu teške odluke.

Prema tradiciji, Koridor pomračenja može donijeti drastične promjene u životu, jer čini se da univerzum stavlja naglasak na sudbinu svake osobe i tjera nas da donosimo emocionalno teške odluke.

Ovan
 
I opet, morat ćete da obratite pažnju na svoj lični život, jer je tokom 2024. univerzum bukvalno tjerao vaš znak da obrati pažnju na svoje partnere i željene veze. Očekujte da će 2. oktobra u vaš život ući nova osoba, ali... Možda u ovoj vezi postoji nešto zabranjeno ili teško za razvoj (na primjer, osoba je u braku ili se nije u potpunosti "udaljila" od prethodne veze). 

Koliko košta život: Teška stvarnost onkoloških pacijenata bez pristupa citostaticima

Koliko košta život: Teška stvarnost onkoloških pacijenata bez pristupa citostaticima

Djevica
 
Pomračenje 18. septembra dogodit će se u sektoru odnosa, a logičnim lancem povezat će događaje koji su se dešavali od 10. marta. Sjetite se da li ste u to vrijeme počeli da komunicirate sa novom osobom, ili ste možda, uopšte, počeli da se aktivnije bavite ličnim životom. Budite sigurni da će vam 18. septembra univerzum doneti promjene, ali ne očekujte lake preokrete. Znak Riba kontroliše emocije koje donose prave cunamije u dubini naše duše... Moguće je da ćemo morati da donesemo sudbonosnu odluku, na primjer, da raskinemo sa nekim ili podignemo vezu na ozbiljniji nivo (brak, vanbračna zajednica, trudnoća).

Vaga
 
Pomračenje 2. oktobra se dešava u vašem znaku, ali u ovom trenutku će u njemu biti Lilit i čvor prošlosti — nešto će možda zauvijek napustiti vaš život. Ipak, pošto će ovog puta pomračen biti mlad Mjesec, možete započeti novi ciklus povezan sa završetkom važnog ciklusa u životu. Na primjer, ako stvari idu ka razvodu, otpuštanju ili selidbi, onda 2. oktobra sačekajte "prvi znak" ovih promjena. Na primjer, poziv ili pismo koje će u velikoj mjeri uticati na tok događaja. Budite uvjereni da će vam do punog mjeseca u Ovnu 17. oktobra mnogo toga postati jasno.

Pregršt uzbuđenja za OVE znakove: Neki će imati posebna iznenađenja, a neki moraju biti oprezni

Pregršt uzbuđenja za OVE znakove: Neki će imati posebna iznenađenja, a neki moraju biti oprezni

Ribe
 
Prvo pomračenje 18. septembra dešava se u znaku Riba, što znači da će upravo predstavnici ovog znaka doživjeti najveće promjene u životu. Najvjerovatnije će se situacija ticati odnosa te će biti govora o emocionalnim i kardinalnim odlukama. Inače, pomračenje u Ribama je povezano sa planetom karme Saturn, jer će u vrijeme događaja biti povezana sa Mjesecom i može donijeti prilično teška osjećanja. Na primjer, nova odgovornost u životu ili možda pad u ružičastim naočalama zbog ponašanja partnera, piše Glossy.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije