Konobarica dobila bakšiš od 1.600 KM: Mušteriji morala ispuniti bizarnu želju koju su osudili mnogi

5
Radiosarajevo.ba
Konobarica dobila bakšiš od 1.600 KM: Mušteriji morala ispuniti bizarnu želju koju su osudili mnogi
Foto: Collage / Scarlett i bakšiš

Jedna konobarica otkrila je da je dobila ogromam bakšiš od mušterije, ali samo nakon što je pristala na njihov čudan zahtjev.

Društvene mreže preplavljene su komentarima o konobarici koji je dobila napojnicu od gotovo 900 dolara (skoro 1.620 KM) nakon što je ispunila čudan zahtjev mušterije.

Naime, konobarica je otkrila da je dobila ogromnu napojnicu od mušterije, ali samo nakon što je pristala na njihov čudan zahtjev. TikTokerica Scarlett Green - poznata kao @rescarded na toj platformi - objavila je na svojoj stranici u utorak, 2. aprila, kako je 27. fbruara jedna mušterija došla u njen bar i naručila pet čaša Michelob Ultra Draft piva, kao i 10 pilećih krilaca sa strane s nešto buffalo umaka.

Mirela Bećirović zablistala u Egiptu: Ponovo je očarala svojim izgledom

Mirela Bećirović zablistala u Egiptu: Ponovo je očarala svojim izgledom

Ukupno je iznosilo 30.26 dolara (55 KM), međutim, mušterija je na kraju dodala ogroman bakšiš od 900 dolara (oko 1.620 KM) - sve to potvrđeno fotografijom računa koju je objavila Scarlett. Da bismo to stavili u kontekst, ako bi mušterija ostavila oko tri dolara (5.40 KM) to bi bio bakšiš od 10 posto, ali ostavljanje 900 dolara (1.620 KM) znači da je konobaru dala ogromnih 300 posto bakšiša.

Ali zašto je mušterija ostavila tako ogroman iznos? Pa, u selfiju sebe objavljenom uz fotografiju računa, Scarlett tvrdi da je mušterija rekla: "Wow, to je prekrasno, daj da slikam." Fotografija jasno pokazuje Scarlettinu pletenicu i repiće, a to očigledno ono što je mušterija željela fotografirati.

@rescarded

because old men love some pigtails and a little country accent more than they should ❤️ #gross #bartender #oldmenrcreepy #pigtails #servertok why is there a lashes filter i already got lashes tf

♬ Men are stupid and I dont respect them - Lawrawr

Scarlett je poručila mušteriji javno da se slobodno vrati, a brzo joj se javila masa ljudi u komentarima. Jedan korisnik TikToka rekao je: "Mislim da je pet piva imalo nešto s tim."

"Ja bih bukvalno počeo bacati se po podu da mi se ovo ikada dogodi", dodao je drugi. "Ovo mi je zagrijalo srce, kao radniku u uslužnom sektoru zaslužujete tu napojnicu 110 posto."

Jedan komentarisao: "Ma nemoguće! Molim boga da mi se ovo dogodi".

"Mislim da je stvar u frizuri" odgovorila je Scarlett.

Zaista, u drugom videu Scarlett je objasnila da "uvijek nosi repiće" kad radi kao konobarica jer "stari muškarci vole repiće i malo južnjačkog naglaska više nego što bi trebali", pjevušeći uz zvuk u videu koji kaže: "Muškarci su glupi i ne poštujem ih." Jedan korisnik komentarisao je: "Ovo je zaista zabrinjavajuće, ali nek cura zarađuje", javlja Klik.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije