Kanibali otkrili kakvog je okusa ljudsko meso

Radiosarajevo.ba
Kanibali otkrili kakvog je okusa ljudsko meso
Uvijek se zgrozimo kada pomislimo na kanibale, osobe koje konzumiraju ljudsko meso.

Kanibalizam se javljao u mnogim mjestima na svijetu, a danas su to mračni kuci zatvora i stranice historijskih knjiga.

Unilad je zabilježio izjave kanibala koji su govorili o tome kakvog je ukusa ljudsko meso.

Albert Fish imao je mnoga imena - Sivi Čovjek, Vukodlak iz Wisteryje, Vampir iz Brooklyna itd. Ljude je ubijao i silovao.

U jednoj od svojih izjava opisivao je kako je pravio gulaš od ljudskih ušiju, nosa, komada lica i stomaka koje je začinio lukom, mrkvom, te dodao celer, so i biber. Ukus je, kaže, bio dobar. Čovjekove grudi je oprao, začinio lukom i stavio u tepsiju da ispeče u rerni, te je opisao da ga je razdvajao drvenom kašikom jer zahvaljujući njoj ljudsko meso ostaje sočnije.

Jeffrey Dampher poznat je po tome što je brutalno ubio 17 momaka. Dijelove njihovog tijela je fotografirao, a onda od njih pravio filete.

Naveo je da ljudsko meso nema mirisa, ali da je najukusnije od svih mesa koje je probao. Jeffrey je, također, rekao da mu je ljudsko meso postalo još ukusnije nekoliko dana prije hapšenja.

Još jedan slučaj potresao je svijet, nakon što je egipatski model Omaima Nelson ubila svog supruga mjesec dana nakon što su se vjenčali. Kako ga je ubila na Dan zahvalnosti 1991. godine, njegovu glavu je skuhala, a ostatke njegovog tijela je pomiješala s hranom koju je pripremala za prazničnu gozbu.

Njegova rebra je, kaže, izroštiljala i tvrde da su sočna i ukusna kao u restoranima.

Postoje zabrinjavajući podaci da je kanibalizam neminovan kada uništimo sve Zemljine prirodne resurse, no svakako preporučujemo da ova smrtonosna, nezakonita i monstruozna jela ne probate ni kod kuće niti bilo gdje drugo, piše Unilad.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije