Kako se znaci horoskopa ponašaju u vezi: Ovo su crvene zastavice

0
Radiosarajevo.ba
 Kako se znaci horoskopa ponašaju u vezi: Ovo su crvene zastavice
Foto: Depositphotos / Ilustracija

Crvene zastave postoje s razlogom. Jeste li ikada upoznali novu osobu i odmah shvatili da njihova energija emitira samo loše vibracije? Prva crvena zastava!

Ili ste se ikada stvarno povezali s nekim ko vam je već na prvom sastanku pokazao sve svoje ranjivosti i pukotine prije nego što ste se bolje upoznali? Ovo zaslužuje više crvenih zastava!

Na vašu sreću, otkrivene su crvene zastave svakog horoskopskog znaka! U nastavku možete vidjeti šta možete očekivati i kako se nositi s određenim horoskopskim znakovima i njihovim potencijalnim lošim osobinama u ljubavnim vezama. Neka ne bude kao da vas poslije nismo upozorili!

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Ovan

Poznato je da su Ovnovi temperamentni, a još su poznatiji po napadima bijesa kada nešto ne uspije. Njihova dramatična i emocionalna priroda dovodi do djetinjastih, impulsivnih reakcija - osobine koja nije prikladna za zrele veze.

Bik

Bikovi se lako zaljubljuju u nove ljude, što znači da mogu biti veliki zavodnici. Nisu pretjerano romantični, ali ne bi odbili besplatni latte od slatkog bariste ili prekinuli vrući trenutak kontakta očima. Ako se osjećate dovoljno sigurni da vaš partner ima zavodljivu energiju, krenite naprijed punom brzinom prema svom Biku.

Blizanci

Poznato je da su Blizanci dvostruki problem, a što drugo očekivati od njih? Njihova romantična crvena zastava predstavlja njihov nestalan i nepredvidljiv način, što može značiti nedosljednost u njihovom raspoloženju i donošenju odluka. Dok u jednom trenutku osjećate ljubav, u sljedećem vas mogu tretirati kao da ne postojite.

Rak

Rakovi su skloni pretjerivanju u izražavanju ljubavi, ali postoje i trenuci kada se ponašaju sumnjivo ili tajanstveno. Ovakvo ponašanje može naštetiti partneru na početku veze s Rakom. U većini slučajeva žele izbjeći sukobe ili rasprave o određenim situacijama koje ne razumiju najbolje, piše Story.hr.

Lav

Gotovo uvijek možete računati da će Leo iznositi stare argumente tokom svađe ako je njihov ego na bilo koji način povrijeđen. Ovaj prijateljski znak oprašta, ali rijetko zaboravlja. Može biti teško preboljeti dramu, pogotovo kada izlazite s ovim znakom.

Djevica

Ako vam Djevica kaže da je "uredu", znajte da je to jarko crvena zastava. Ovaj nejasan odgovor može ukazivati na to da njihove emocije ključaju i ključaju ispod površine, spremne eksplodirati. A kada se to dogodi, budite oprezni! Djevice uvijek vole kontrolisati svoje emocije, što njihove ispade čini još smrtonosnijim.

Vaga

Dijeliti svoj život s drugom osobom i uvijek imati društvo može biti lijepo, ali može biti i problem. Budući da su Vage obično potpuno predane odnosima, nikada nemaju vremena razmišljati svojom glavom, donijeti vlastite odluke ili se povezati sa svojim individualnim potrebama. Često su previše fokusirani na to da ugode ljudima i da im bude ugodno da bi stvarno radili na sebi.

Škorpion

Kada se Škorpioni osjećaju zanemareno i nevažno za partnera s kojim su u vezi, ljubomora je ključna u njima. Ako vjeruju da ih partner maltretira ili se igra s njima, ljubomora dostiže vrhunac. Kada su gurnuti do ruba, stvarno nećete htjeti prisustvovati eksplozivnom temperamentu Škorpiona.

Strijelac

Strah od povezivanja s jednom osobom može natjerati Strijelca da se ponaša drugačije i stvoriti neizvjesnost o budućnosti veze. Nemojte zanemariti tajanstvene SMS poruke koje primaju s nespremljenih brojeva nakon ponoći, njihov zaborav ili poruke na koje satima ne odgovaraju. Zapamtite: ovo su velike crvene zastave!

Jarac

Vaš Jarac može biti super odan, ali ponekad može biti vaš najveći konkurent. Ovo u početku može biti zbunjujuće – uostalom, kako se netko koga volite može natjecati s vama? Ali, nažalost, to može biti istina. Pazite na znakove uz cestu koji bi se mogli manifestirati u nešto zlonamjernije, poput lažnih tračeva koji se o vama šire vašim najboljim prijateljima.

Vodolija

Igranje na hladnoći je vibracija koja je prilično ugodna za Vodolija. Oni su poput vjetra, hladni i odvojeni kilometrima od romantike, zbog čega se njihovi partneri osjećaju udaljeno. Vrlo je teško pročitati i razumjeti što misle. Ako pokušate, znajte da vršite nepotreban pritisak na vezu u pokušaju da shvatite njihove osjećaje. Zato je bolje maknuti se od ove crvene zastave, osim ako ne pokazuju drugačije.

Riba

Poznata stvar o ribama je da - lako vam mogu ući pod kožu, i to prebrzo. Iako je dobro biti u opojnoj fazi ljubavi, uvijek je preporučljivo usporiti i bolje upoznati nekoga prije nego što se potpuno predate. Znate li koliko puta isprobate cipele koje želite kupiti da biste bili sigurni? Isto vrijedi i za susret s Ribama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije