Ova 4 znaka horoskopa očekuje sreća do kraja 2022. godine

4
Radiosarajevo.ba
Ova 4 znaka horoskopa očekuje sreća do kraja 2022. godine
Foto: Pexels / Ilustracija

Djevice će imati više sreće nego u prethodnom periodu – skoro za duplo! Škorpione koji nisu u vezi čeka jedan emotivan i zanimljivi period, ali na kraju će sve biti – poput bajke…

Djevica

Vrijedni, ambiciozni i analitični, predstavnici ovog znaka imat će više sreće nego u prethodnom periodu – skoro za duplo! Na poslu vas očekuju novi i uzbudljivi projekti, sjajne ideje i razvoj planova koji odavno stoje u mjestu.

Raiffeisen dobitnik dvije prestižne nagrade za najbolju banku u Bosni i Hercegovini

Raiffeisen dobitnik dvije prestižne nagrade za najbolju banku u Bosni i Hercegovini

To ne znači da ćete biti maksimalno posvećeni poslu, vi ćete sada, češće nego prije, imati vremena zabavljati se s prijateljima, izlaziti, upoznavati nove i zanimljive osobe,… a možda čak pronađete i novu ljubav. Romansa koju Djevice započnu sada, može imati svijetlu i blistavu budućnost.

Vaga

Od samog početka godine, osjećate da je sreća na Vašoj strani! Bit ćete aktivni na polju karijere; preuzimate inicijativu i borite se za svoje ambicije.

Bit ćete uspješni u raznim područjima, a ako se odlučite za neki hobi ili novi posao, očekuje vas značajan napredak! Otvorit će se vrata raznim mogućnostima, a ako iskoristite dobro priliku, možete napredovati i na polju financija. U ljubavi je sve puno strasti i romantičnih iskri, a neke Vage bi se čak mogle vratiti bivšem partneru, piše Atma.hr.

Vodolija

Na profesionalnom polju događaji će se razvijati brzo i zanimljivo. Val naglih promjena može vas uplašiti i uznemiriti, ali će to svakako biti nešto najdivnije što vam se u skorije vrijeme dogodilo.

Uspjet ćete napraviti balans između uma i srca, pokazati bistrinu i mudrost, ali i emotivnu stranu, i u ljubavi i u obiteljskim odnosima. Donijet ćete mnoge mudre odluke koje će imati sjajan efekt na budućnost. Uspješno izbjegavate greške i nevolje na poslu, a podrška najbližih je nikad bolja i to vam posebno znači.

Škorpion

Očekuju Vas nova poznanstva i dragocjena iskustva. Škorpioni će biti prilično aktivni u sklapanju prijateljstva, ali i ostvarivanju važnih kontakata koji mogu biti presudni za uspjeh na poslu.

Postižete dobre rezultate u mnogim područjima, a posebno vas raduje veliki poslovni napredak koji može uslijediti. Na romantičnom planu vladaju balans i harmonija, a Škorpione koji nisu u vezi čeka jedan zanimljiv i emotivan period, ali na kraju će sve biti poput bajke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije