Veliki horoskop za juni: Jedan znak će upoznati srodnu dušu

0
Radiosarajevo.ba
Veliki horoskop za juni: Jedan znak će upoznati srodnu dušu
Foto: Pexels / Ilustracija

Mjesečni horoskop donosi velike promjene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Astrolog predviđa šta nas očekuje do kraja mjeseca. Budite spremni za nove izazove.

Možemo očekivati vraćanje starih emocija, ali i turbulentan period kada su iste u pitanju. Neke veze koje nisu bile kvalitetne mogu doživjeti kraj. Dosta avantura i manjih zadovoljstava. Od 21.juna sunce ulazi u znak Raka.

Od tada, kao i posljednje sedmice ovog mjeseca, mnoge stvari kreću u boljem smijeru. Naravno, sama polovina mjeseca nam pruža dosta mogućnosti za planiranje lijepih putovanja i realizaciju nama bitnih pregovora i planova.

Vozači, oprez: Saobraćajna nesreća u Sarajevu, stvorene gužve na ovoj dionici

Vozači, oprez: Saobraćajna nesreća u Sarajevu, stvorene gužve na ovoj dionici

Ovan

Posao: Mogućnost pozitivnih pregovora i dosta razgovora na temu posla. U drugoj polovini mjeseca stabilizacija i jasni ciljevi.

Ljubav: Slobodni, mogućnost ulaska u neke tajne veze, ali i prekid odnosa sa vama bitnom osobom. Moguća jedna lijepa avantura. Zauzeti, stabilan odnos sa voljenom osobom. Širenje ljubavi i strasti.

Zdravlje: Pojačana nervoza i uznemirenost. Pokušajte biti aktivniji i svaki trenutak kada vam se ukaže prilika odmarajte se.

Bik

Posao: Ostvarit ćete vaše planove. Bit ćete aktivni. Mnogi će konačno biti zadovoljni svojom finansijskom situacijom. Druga polovina mjeseca vam donosi mogućnosti proširenja posla ili saradnju i prijedlog za započinjanje novog posla. Bićete aktivni i zadovoljni.

Ljubav: Zračite pozitivnom energijom. Blagi oprez polovinom mjeseca. Može doći do nezadovoljstva ili neslaganja sa voljenom osobom. Pojava i karmičkih odnosa. U poslednjoj sedmici uživat ćete na ovom polju.

Zdravlje: Prisutna nesanica i pojačana nervoza. Više vremena provodite u prirodi, ili planirajte neko lijepo putovanje i odmor.

Blizanci

Posao: Vrijeme je da realizujete, od druge polovine mjeseca, sve što ste planirali. Bit ćete zadovoljni na ovom polju. Druga polovina mjeseca donosi bolje i stabilnije finasije.

Ljubav: Moguć ulazak u neku tajnu vezu ili avanturu. Možda vam se javi neko iz prošlosti. Zauzeti, više strpljenja sa voljenom osobom.

Zdravlje: Prolazna uznemirenost, ali bit ćete puni energije. Manje nerviranja. Koliko možete odmarajte i vrijeme provodite na nekom lijepom mjestu koje vam vraća energiju.

Rak

Posao: Bit ćete pomalo napeti i umorni kada je posao u pitanju. Potreban Vam je odmor. Druga polovina mjeseca donosi stabilizaciju i razmišljanja o novim poduhvatima. Svi koji se bavite privatnim poslom imat ćete uspjeha.

Ljubav: Dosta druženja i izlazaka. Možda neko prijateljstvo polako preraste u emociju. Avantura, što da ne. Zauzeti planiraju zajednički život i proširenje porodice.

Zdravlje: Obratite pažnju da ne dođe do neke povrede. Moguće prolazne glavobolje i osjećaj iscrpljenosti.

Lav

Posao: Energija vam se vraća. Puni ste pozitivnije energije. Dosta posla, bićete zadovoljni. Moguća saradnja sa strancima. Realizacija planova i saradnja sa vama bliskim ljudima vam može biti od koristi.

Ljubav: Moguća pojava zanimljive osobe, ali nije vrijeme za ulazak u ozbiljnije veze.Loši odnosi mogu biti na ispitu. Pustite da prvi deo meseca prođe. Poslednja sedmica vam donosi zadovoljstvo.

Zdravlje: Energija vam se vraća. Zdravlje stabilno. Samo pravilno usmjeriti energiju. Prolazni problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom.

Djevica

Posao: Realizacija planova i rješenje problema vas očekuje. Bit ćete zadovoljni svojom finansijskom i poslovnom situacijom. Od druge polovine meseca uspeh vas očekuje. Kao i dosta razgovora, lepih saradnji i ostvarenje planova.

Ljubav: Promijenit će se dosta toga na ovom polju. Bit ćete zadovoljni i sretni. Moguća pojava osobe koja će ostaviti trag u vašem srcu. Zauzeti, izbjegavajte sukobe i razmislite dobro prije svake odluke.

Zdravlje: Moguće da realizujete neku intervenciju, ako je bilo potrebe za tim. Obratite pažnju na donji deo stomaka i reproduktivne organe, piše Telegraf.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije