4 znaka Zodijaka kojima se manipuliše u ljubavi: Kad se zaljube "gube glavu"

0
Radiosarajevo.ba
4 znaka Zodijaka kojima se manipuliše u ljubavi: Kad se zaljube "gube glavu"
Foto: Womenshealth / Ilustracija / Horoskop

Postoje horoskopski znakovi koji su zbog svoje naravi, posebno dubokih emocija, podložniji manipulaciji u ljubavnim vezama nego ostali pripadnici Zodijaka.

Neki se toliko zaljube da izgube "glavu", ali i lični identitet i prosto se "pretvore " u partnera, pa su "idealno tlo" za manipulaciju.

Kada nekoga zavole, skloni su da "zažmure" na sve loše osobine i ponašanja partnera.

Regionalna inspekcija izdala upozorenje: U ovim automobilima uočeni su problemi, javite se trgovcu!

Regionalna inspekcija izdala upozorenje: U ovim automobilima uočeni su problemi, javite se trgovcu!

1. Blizanci

Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku često se izgube u ljubavnim vezama. Vole da izlaze, da upoznaju ljude i druže se, a to daje priliku njihovom partneru da iskoristi situaciju i manipuliše njima.

Kada vole, "slijepi" su na partnerovo neprimjereno ponašanje i neće se zauzeti za sebe, ni suprotstaviti se, a sve zbog ljubavi koju osjećaju. U većini slučajeva iz veza izlaze povrijeđeni.

2. Rak

Pripadnici ovog horoskopskog znaka imaju duboke emocije prema partneru. On im postaje cijeli svijet i zbog toga su osjetljivi. Dugo im treba da shvate stvarne namjere partnera, jer često zanemaruju sve znakove koji se pojavljuju tokom veze.

3. Vaga

Po prirodi, Vage su poprilično nesigurne. Perfekcionisti su kada su pitanju emotivni odnosi, njima je najvažnije da vlada harmonija u partnerskim odnosima.

Vage su neodlučne i ne stoje iza svojih riječi, što njihovim partnerima daje priliku da manipulišu njima. One vjeruju u istinsku ljubav, pa se ne suočavaju sa situacijama koje im ne prijaju, već preko njih prelaze.

4. Strijelac

Strijelci imaju meko srce i često se odriču sebe i u vezi slijede partnera, njegove želju i ciljeve. Često se lako pouzdaju u ljude, a kada povjeruju da je njihov partner u pravu, nikada to ne dovode u pitanje.

Strijelac nikada ne traži logiku iza onoga što njegov partner govori i radi, pa ovaj stav njihovog partnera dovodi u poziciju pogodnu za manipulaciju, piše Telegraf

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije