Kako je izgledao put na more u Jugoslaviji? Fotografije koje bude nostalgiju

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Asker

Ljepsi je dan u onoj Jugi nego 10 g,sa ovim debilima

Guest

Sve je to bilo lijepo, dok naši genocidaši nisu svu tu prošlost, zlocinom zauvijek prekinuli i uništili. Nebi se moglo platiti bilo kakvim parama, da ikad više sa njima bilo kakvu zajednicu mogu!!!

Laž i mimikrija

Ljepsi je dan u onoj Jugi nego 10 g,sa ovim debilima ka Asker @Asker Debili ne znaju ili, selektivno, pod navodnicima, zaboravljaju. Sad bih pristao da mi dodaju 50 godina i da zadnje dane proživim u Jugi. Radije i bezuvjetno, no da sam , na ovim postyu prostorima, tajkunska seljoberska neman ili jedna od ovih nepismenih kreatura koje zovu političkom elitom!

Durmo

Nezaboravno, neki su isli i vozom iz Sarajeva za Ploce. Duple rezervacije, pijani kreteni, stajanja bez razloga, stajanje satima. Jedan od "mirisa" od kojeg mi se i danas povraca je onaj iz provrelih autobusa i smrdljivih svratista uz put. Stara dobra vremena,

Nedžad Halimić

ajoooj jesmo napredni u tri pm! al je najljepše bilo u yugi što nije bilo ovih njesra od posrtala i ovih debi novinara koji su se rodili u 21. st., a pišu o yugi!

Da te nije Alija bila bi YU

Sve je to bilo lijepo, dok naši genocidaši nisu svu tu prošlost, zlocinom zauvijek prekinuli i uništili. Nebi se moglo platiti bilo kakvim parama, da ikad više sa njima bilo kakvu zajednicu mogu!!! ka Guest najljepša je juga bila dok osmanlije ne dojdoše u bosnu i ovdje se zakoriše...

Crni pojas

Nezaboravno, neki su isli i vozom iz Sarajeva za Ploce. Duple rezervacije, pijani kreteni, stajanja bez razloga, stajanje satima. Jedan od "mirisa" od kojeg mi se i danas povraca je onaj iz provrelih autobusa i smrdljivih svratista uz put. Stara dobra vremena, ka Durmo Nek ti ideš za Ploče u goljfu sa klimom, fala našem dragom dž.š.!!!

Yug

Ne daj mi Bože više. Pogledaj ih na slikama sve jadno ispijeno neuhranjeno . Rijetki su znali plivati jer su na moru bili prvi i zadnji put. Vlak je bio najčešći izbor za put. Kao danas teretni.

Ne pijem dok Paja vozi

Sve je to bilo lijepo, dok naši genocidaši nisu svu tu prošlost, zlocinom zauvijek prekinuli i uništili. Nebi se moglo platiti bilo kakvim parama, da ikad više sa njima bilo kakvu zajednicu mogu!!! ka Guest A živiš s njima ali ne u BiH nego u dijaspori

Mah

Sve da je prezivjela, ljudi bi se proslih vremena sjecali sa nostalgijom. Nekim je ta drzava postala Neverland, pa se sjecaju i sta je bilo i sta nije.

/ Najnovije