Aktivna na društvenim mrežama: Kad Jadranka Kosor kuha
Jadranka Kosor, nekadašnja premijerka Hrvatske, aktivna je na društvenim mrežama gdje, osim što komentira aktuelnu situaciju i poteze političara, te opisuje svoj dan, redovno dijeli svojim pratiocima šta je taj dan kuhala.
„Juha od rajčice s noklicama od griza i dinstana junetina s malo brokule, mrkve, graška i cvjetače. Plus pire od krumpira. Ovo gore crvenkasto na pireu je od cikle. Mislim na vas”, navela je u jednoj od brojnih objava na svom Twitter profilu, uz obaveznu fotografiju ručka i načina serviranja.
Građanima poručuje da ostanu kući, pozivajući ih ovako virtuelno na ručak. Kaže da nastavlja kuhati jer tako liječi stres.
Pohovani patlidžani, supa od povrća, pečeni krompir, špinat, ćufte s pire krompirom, pita, kolači... Još kada bi pisala i recepte...
Ove slike samo da vas razveselim, jasno. Juha od krumpira i špinat s pečenim krumpirom. Znam, znam, uz špinat ide pire. Ali smo ga jučer jeli. Na špinatu malo vrhnja, u špinatu puno češnjaka, jako fino. Ništa se ne baca, sve se kuha. Jer sam doma, ne?! pic.twitter.com/6R559udOdV
— Jadranka Kosor (@_Jadranka_Kosor) March 29, 2020
Sudeći po brojnim komentarima, koji pristižu i iz drugih zemalja, ne samo iz Hrvatske, mogla bi promijeniti profesiju.
"Ja ogladnela", "Za prste polizati", "A mesina? Gdje je mesina?", "Znate, jako je dobro imati ideju i iz minimalnih sastojaka napraviti nešto fino,samo vi dajte ideje, ja baš takva jela radim i tražim, to je pravi izazov", "Samo da se ne stvori red gladnih twitteraša pred zgradom. Dobar tek", samo su neki od komentara.
Mislila sam da neću danas jer je ručak baš skroman. Ali ipak; krem juha od cvjetače s prepečenim kruhom i dvije vrste pužića (ostaci) zapečene sa svježim sirom, vrhnjem i parmezanom. Ako vas ove sličice malčice nasmiju, ja zadovoljna. pic.twitter.com/IbsTh64zCo
— Jadranka Kosor (@_Jadranka_Kosor) April 2, 2020
Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.