Jeziv snimak iz Dalmacije poznatog youtubera: Pogledajte zašto ima više od 70.000.000 pregleda

3
Radiosarajevo.ba
Jeziv snimak iz Dalmacije poznatog youtubera: Pogledajte zašto ima više od 70.000.000 pregleda
Foto: Youtube / Jeziv snimak

MrBeast konačno je objavio video snimak o kojem se dugo pričalo i koji je podignuo veliku prašinu javnosti.

Naime, najpopularniji svjetski youtuber snimio je nešto zanimljivu u Kuparima kod Dubrovnika, a sada već popularni YouTube snimak nazvao je "preživio sam sedam dana u napuštenom gradu".

On i njegovi prijatelji punih sedam dana živjeli su u napuštenim zgradama nekadašnjeg turističkog kompleksa u Župi dubrovačkoj. Snimak je pomalo jeziv i zastrašujući, a obiluje i zanimljivim snimkama i detaljima. Mnogi su komentarisali video, a isti je u kratkom vremenu postao pravi hit.

U Sarajevo stigle prve trešnje, evo koliko je novca potrebno za kilogram

U Sarajevo stigle prve trešnje, evo koliko je novca potrebno za kilogram

Nekima su prizori nevjerovatni i šokantni, drugima su zanimljivi dok mnogi otkrivaju i da su jezivi. Jedno je sigurno, avanturisti su oduševljeni i MrBeasta su "zasuli" komplimentima.

Podsjetimo, najpopularniji svjetski youtuber zarađuje ogroman novac samo na objavljivanju videa na društvenim mrežama. Njegov video već sada ima preko 73 miliona pregleda, a na trending ljestvicama i danas je na vrhu. Osim toga, vrijedi napomenuti da je sve objavio prije dva dana, tačnije za vikend, javlja Dalmacija Danas.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije