Youtuber MrBeast objavio 'najveću najavu svog života': Pokušaj rivalstva s pićem Prime?

0
Radiosarajevo.ba
Youtuber MrBeast objavio 'najveću najavu svog života': Pokušaj rivalstva s pićem Prime?
Foto: Prtscr / X.com / MrBeast objavio 'najavu života'

YouTuberi više nisu samo YouTuberi - oni su sada i poduzetnici s višestrukim poslovima i raznolikim investicijskim portfeljima.

Najuspješniji primjer do danas je KSI i Logan Paulov Prime hidratacijski napitak, koji je prikupio nevjerojatnih 1,2 milijarde dolara godišnje prodaje! Prime sebe naziva 'najbrže rastućim pićem u historiji'.

Dok ostatak YouTube svijeta pokušava uhvatiti korak, čini se da je jedan od njegovih najpopularnijih kreatora MrBeast također na putu da napravi uspješan "youtube slastičarski" posao pod nazivom Feastables.

Studentici ostalo još 12 mjeseci života: 'Mislila sam da je samo mamurluk...'

Studentici ostalo još 12 mjeseci života: 'Mislila sam da je samo mamurluk...'

Godine 2022. Feastables je pokrenuo vlastitu marku čokoladica pod nazivom 'MrBeast Bars' koja je navodno ostvarila 10 miliona dolara prodaje. Međutim, budući da Prime sada zarađuje više od milijardu dolara, prema Bloombergu, čini se da je MrBeast - čije je pravo ime Jimmy Donaldson - sada fokusiran na svoj sljedeći veliki projekt.

U subotu, 17. februara, na društvenim mrežama MrBeast je objavio, kako je poručio, 'najveću najavu u svom životu' s novim videom. U trominutnom snimku, MrBeast je objasnio kako je putovao svijetom, provodeći sate razvijajući "najbolju čokoladu ikada".

Pogledajte VIDEO:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije