Jedan horoskopski znak najteže podnosi raskid: Ne mogu preboljeti staru ljubav tako lako

0
Radiosarajevo.ba
Jedan horoskopski znak najteže podnosi raskid: Ne mogu preboljeti staru ljubav tako lako
Foto: Thinkstock / Ilustracija

Neko najviše pati zbog propuštene šanse, izgubljenom ljubavi, izdaje koju je najmanje očekivao. Kako kažu astrolozi, horoskopski znaci razlikuju se i po tome za čim najviše žale u životu i šta im najteže pada, kada se naravno izuzmu najteži životni "udarci".

Ovan

Pripadnici ovog znaka najteže podnose poniženje koje im priredi osoba kojoj su 100 posto vjerovali. Naravno, to niko ne doživi sa lakoćom, ali Ovnovi su naročito osjetljivi kada im se to desi.

Dačić tvrdi: U utorak zasjeda Vijeće sigurnosti UN-a o BiH

Dačić tvrdi: U utorak zasjeda Vijeće sigurnosti UN-a o BiH

Bik

Čak i da želi, Bik ne može da zaboravi drskost i bezobrazluk onih sa kojima poslovno sarađuje. Naročito ako nemaju poštovanja za njega, određenim ljudima ne može da oprosti i zaboravi nepravdu. Naročito jer smatra da je sve to zaslužio radom i znanjem.

Blizanci

Najviše žale zbog neke kreativne aktivnosti, ako nisu uspjeli ostvariti veće uspjehe na području slikarstva, plesa, pjevanja i slično.

Rak

Nikada ne zaboravlja prvo emotivno razočaranje kao i neostvarene snove. Tuguje i za time da sazna razloge zašto se sve tako nešto dogodilo, pa nije bilo po njegovom planu.

Lav

Teško zaboravlja neuspjeh ili mogućnost da je u nečemu mogao/la da bude prvi. Kada bi mogao da prihvati poraz, poneki, bilo bi mu mnogo lakše.

Veliki horoskop za mart: Jedan znak očekuje finansijsko blagostanje i velika sreća

Veliki horoskop za mart: Jedan znak očekuje finansijsko blagostanje i velika sreća

Djevica

Djevica ne može da zaboravi prvu ljubav pa joj se cijelog života u mislima vraća ta romansa. Stalno razmišlja šta je moglo da bude - a nije se ostvarilo.

Vaga

Vaga ne zaboravlja nepravdu ili poniženje koje je doživjela na radnom mjestu i to u momentu kada je bila vrlo uspješna, možda baš u svom profesionalnom zenitu ili se njoj činilo da je tako.

Škorpija

Pamti svaki trenutak kada je bila javno izložena bilo kakvoj vrsti kritike ili nepravde, pa se zbog toga osjećala neprijatno u društvu.

Strijelac

Ponekad želi da zaboravi kada ga je naivnost skupo koštala, a često je baš sjećanje na sve neprijatnosti kroz koje je tada prošao, opomena da uvijek treba da bude oprezan.

Objavljen novčani horoskop za mart: Astrolozi tvrde - jedan znak će 'plivati u parama'

Objavljen novčani horoskop za mart: Astrolozi tvrde - jedan znak će 'plivati u parama'

Jarac

Ne zaboravlja nekoga koga je volio, a taj je ipak odlučio da nađe sreću negde daleko, u drugom gradu ili u nekoj stranoj zemlji.

Vodolija

Ovaj znak bi volio kada bi mogao da izbriše iz sećanja tako nešto negativno kao što su izdaja, nepovjerenje ili poniženje, naročito kad se radi o ljudima kojima je vjerovao.

Ribe

Muče ih situacija ili propuštena šansa koja im se ukazala. Pripadnici ovog znaka nisu umjeli da prepoznaju dobru priliku, piše Atma.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije