Iznenadila je svijet svojim izgledom: 26-godišnja djevojka s licem anđela, a tijelom Hulka

2
Radiosarajevo.ba
Iznenadila je svijet svojim izgledom: 26-godišnja djevojka s licem anđela, a tijelom Hulka
Foto: Kolaž / Vladislava Galagan - ruska bodybilderica

Nastupila je kao grom iz vedra neba - ruska bodibilderica Vladislava Galagan (26) osvojila je pažnju javnosti svojim impresivnim mišićima i nevjerojatnom transformacijom. Svojom kombinacijom "lica anđela i tijela Hulka", postala je zvijezda društvenih mreža s više od 400.000 pratitelja na Instagramu.

Rođena 1997. godine u Temrjuku, ova mlada bodibilderica svojim je izgledom izazvala raznolike reakcije. Dok su neki divljali zbog njezine građe, nadajući se da je s mišićima pretjerala, drugi su bili fascinirani njezinom snagom i posvećenošću treningu.

Njezin profil na Instagramu postao je poprište raznih komentara - od negativnih do poticajnih. Dok su je neki nazivali "ženom jakih mišića koja podsjeća na muškarca", drugi su je hvalili kao "moćnu i prekrasnu ženu". Vladislava se, međutim, ne obazire na kritike te hrabro pokazuje svoje obline i mišiće u uskim haljinama i kupaćim kostimima.

Premijer KS Nihad Uk objavom fotografije na Instagramu proslavio 36. titulu Real Madrida

Premijer KS Nihad Uk objavom fotografije na Instagramu proslavio 36. titulu Real Madrida

Osim po svom izgledu, Galagan je privukla pažnju i zbog krađe njenih privatnih snimaka i fotografija na kojima je gola. Unatoč tom incidentu, ona nastavlja sa svojim poslovnim obavezama na relaciji Njemačka-Češka, gdje živi veći dio vremena.

Procjenjuje se da Vladislava Galagan ima značajno financijsko bogatstvo, s pretpostavljenim milion američkih dolara na računu, piše Večernji list.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije