Jennifer Lopez uhvaćena bez trunke šminke, svi je napadaju zbog izjave da ne koristi botoks

0
Radiosarajevo.ba
Jennifer Lopez uhvaćena bez trunke šminke, svi je napadaju zbog izjave da ne koristi botoks
Radiosarajevo.ba / Jennifer Lopez

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez ovih dana prošetala je ulicama New Yorka odjevena potpuno u crno, a lice bez šminke sakrila je sunčanim naočalama. Lopez u 54. godini nerijetko dobija komplimente na račun izgleda, a i ovog puta mnogi su primijetili da joj je lice potpuno 'ispeglano', bez ijedne bore.

Premda je često optužuju za pretjerano uređivanje fotografija, Jennifer je na svom Instagram profilu već nekoliko puta pokazala kako izgleda bez šminke, i to kada je pokazivala svoju jutarnju rutinu.

"Krema za sunčanje je jako važna i to je bila jedna od mojih tajni ljepote u mojim tinejdžerskim i ranim 20-im godinama. Moja mama ju je stavljala dok sam bila dijete kako bi mi zaštitila svoju kožu od sunca, a i ja sam je nastavila koristiti dok sam odrastala, to je ključ uspjeha.

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

S ove strane Drine| Dragan Banjac: Nečastivi se vratio

Dnevna zaštita od sunca koristila je i kada u New Yorku nije bilo sunčano, napravila je veliku promjenu na mojoj koži, smanjivši oštećenja od sunca", objasnila je slavna 52-godišnjakinja.

Latino diva prije nekoliko godina negirala je korištenje botoksa i filera, a u intervjuu za People priznala je da joj je dosta toga da je obožavatelji nazivaju 'lažljivicom'. Ipak, Lopez se prošle sedmice našla u centru medijske pozornosti nakon što su je paparazzi fotografirali dok je šetala New Yorkom.

Pjevačica je nosila crop top, a mnoge je šokiralo to što joj trbuh u stvarnosti nije izgledao glatko i zategnuto kao na društvenim mrežama. Naime, dok je u ruci držala zelenu Diorovu torbicu, paparazzi su zumirali njen smrežurani trbuh.

Mnogi obožavatelji složi su se da je razlog njenoj smežuranoj koži na trbuhu gubitak kilograma.
Ipak, pažnju je privukla i oštra crta po sredini trbuha koja se inače ne vidi na njenim besprijekornim fotografijama na društvenim mrežama.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije