I francuski predsjednik gleda hit seriju 'Emily u Parizu': "Borit ćemo se da ostane kod nas"

0
Radiosarajevo.ba
I francuski predsjednik gleda hit seriju 'Emily u Parizu': "Borit ćemo se da ostane kod nas"
Foto: Screenshot / Youtube / Emily in Paris

Hit serija Emily u Parizu nedavno je dobila svoju četvrtu sezonu, a najavljena je i peta.

Set najavljene sezone preselio se u Italiju nakon što je Emily (Lily Collins) iz Pariza otišla u Rim. Sada je francuski predsjednik Emmanuel Macron rekao da će se boriti za to da se serija vrati u glavni grad Francuske.

"Snažno ćemo se boriti. I tražit ćemo od njih da ostanu u Parizu! Emily u Parizu u Rimu nema smisla", rekao je on za Variety.

Advokat Pizović potvrdio: Usvojena žalba na odluku o određivanju pritvora za Ibru Berila

Advokat Pizović potvrdio: Usvojena žalba na odluku o određivanju pritvora za Ibru Berila

Rekao je i kako je serija dobra za imidž Francuske. "Emily u Parizu je super pozitivna u smislu privlačnosti za zemlju", ispričao je.

Serija je postala vrlo popularna 2020. godine, a obožavatelji s nestrpljenjem čekaju svaku novu sezonu. Kroz tri sezone imali su priliku uživati u ljubavnim zavrzlamama Emily te usponima i padovima koje je doživjela u svom poslu nakon što se iz Chicaga preselila u Pariz.

Uzbudljiva serija je brojnima postala još bolja u četvrtoj sezoni u kojoj je Emily dobila poslovnu ponudu u Rimu i tamo se i odselila.

U jednoj od epizoda hit serije se čak pojavila i Brigitte Macron, kojoj je to bilo vrlo posebno iskustvo, piše Jutarnji.

"Bio sam jako ponosan, a ona je bila vrlo sretna što je to učinila. To je samo nekoliko minuta, ali mislim da je to bio jako dobar trenutak za nju", rekao je Macron.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije